Închide

Ce vrei să cauți?

10 observații despre Flappy Bird

Mă joc de vreo cinci zile Flappy Bird, am școlit încă minim doi veritabili dependeți de respectivul joc, am analizat reacțiile mele și ale celor din jur, atunci când ne jucăm cu “păsărica zburătoare”, și cred că am strâns câteva observații, cât să pun de un articol despre jocul cu pricina.

1. Cele mai folosite înjurături la contactul cu asfaltul sau țevile jocului sunt cele despre mamă, probabil mama inventatorului jocului, vizând exclusiv cavitatea bucală și morții acesteia.

2. Imediat după înjurătura de rigoare, un dependent care se respectă își va zice în gând “încă un joc și gata”. Acțiune care se va întâmpla la infinit, dacă nu va interveni cineva din exterior (șef, iubită, partener de șpriț), care te va invita prietenește “să lași dreacu prostia aia de joc!”.

3. Absolut toate persoanele care vor arunca un ochi în telefonul tău, în timp ce te joci, vor folosi replici de genul “Ce prostie de joc! E super simplu, cum naiba nu treci de țevile alea? Zboară mai jos! Alea sunt țevile din Mario?”.

4. Aceleași persoane, care au avut replicile de mai sus, se vor chinui minim 10 jocuri să treacă printre primele două țevi.

5. Toți cei care se vor juca de pe telefonul tău vor încerca să îți bată recordul. Chiar dacă tu ai 50, iar ei nu sunt în stare să facă 5. De fiecare dată când vor începe un nou joc, vor spera să facă minim 51.

6. Nu există jucător de Flappy Bird care să nu fi expediat cuiva un printscreen cu noul său record pe Whatsapp sau iMessage.

7. Trei din patru  jucători care și-au jurat că nu vor mai deschide Flappy Bird-ul, nu au șters încă jocul din telefon.

8. La vederea printscreen-urilor cu recorduri de peste 50, jucătorii care nu au trecut de 20 vor avea reacții de genul “E Photoshop!” sau “Frate, omul ăsta nu are o viață!”, cu toate că mulți dintre ei au adormit minim o dată cu Flappy Bird-ul în mână.

9. Nu-i jucător de Flappy Bird care să nu se enerveze atunci când apasă din greșeală pe butonul de top.

10. În timp ce am scris articolul ăsta, am luat vreo 8 pauze, ca să mă joc Flappy Bird.

flappybird

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Ai văzut asta cu Chuck Norris vs Flappy Bird?
    https://www.youtube.com/watch?v=Ie51SZdej9k

Adaugă comentariu