Închide

Ce vrei să cauți?

Câștigă o invitație dublă la Alt Fest România

Articol scris de Andrei Ardeleanu:

Am mai dat cu subsemnatul pe aici si acum ghici ce? O fac din nou.

Treaba sta in felul urmator: daca exista printre voi fani ai tatuajelor, ai lucrurilor extreme, ai muzicii rock si nu numai, pe 29 si 30 martie va astept in club Fabrica. Festivalul Alt Fest este la prima editie, si pentru ca suntem pentru prima data in postura de organizatori, colegii de la Blog Ink si de la Pierce Yourself va asteapta pentru a ne simti bine impreuna si pentru a schimba impresii in ultima seara.

Avem pentru voi muzica multa. Intr-o ordine aleatorie, avem o sa urce pe scena Pinholes, Pistol cu Capse, The Amsterdams, Cap de Craniu, H8 și Coma iar de muzica se vor ocupa DJ Bufnitz și DJ Hefe vor intra și ei în aceasta lume alternativă. Iar Andrei Isvan o sa va faca sa va lasati de trucurile cu carti. Nu stiti cine este Andrei Isvan?

Sunt 5 saloane invitate la festival. Next Level Tattoo, Famous Tattoo, Dark Side, Pisica Grasa si Old Bastard. Deci daca vrei sa aflati chestii noi despre tatuaje, daca vreti un sfat sau o programare la unul dintre saloane, aveti de unde alege.

Avem si shop-uri pe perioada evenimentului, poate vreti sa va cumparati una alta. Casa Tatuajelor, Brici, AX Longbord si Pierce Yourself. Barbosi si Revista Mielu sunt invitatii special pentru perioada respectiva.

Acum hai sa va spun una si mai buna: avem concurs de baut bere si tombola cu premii. Primii 100 ajunși la festival (atât în ziua de sâmbătă cât și în cea de duminică) vor fi înscriși automat la tombola de dumica seara. Pentru concursul de baut bere stati cu ochii pe pagina de Facebook, vom anunta curand toate detaliile.

Pentru rabdarea de-a citi tot articolul, puteti sa castigati o invitatie dubla pentru ambele zile ale festului. Cum o s-o castigati? Faceti o propozitie care sa contina substantivele comune: “coma, pistol cu capse si cap de craniu”. Cea mai haioasa propozitie castiga invitatia! Bafta! :D

Afis Alt Fest

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Tot mă jucam cu un pistol cu capse până am văzut un cap de craniu și am intrat în comă.

  2. #2 Comentariu nou

    Cu un pistol cu capse, in cel mai bun caz il bagi pe unu’ in coma ca-l lovesti cu el, dar niciodata nu o sa ramana doar un cap de craniu din cauza asta.

  3. #3 Comentariu nou

    Capul de craniu te baga in coma, pistolul cu capse te scoate de acolo.

Adaugă comentariu