Închide

Ce vrei să cauți?

Ce spune despre tine faptul că te “photoshopezi” excesiv

Am câteva păsărici în feed-ul de Facebook care au grijă să se “photoshopeze” grosolan în pozele pe care le aruncă pe respectiva rețea de socializare, la strâns de laude, like-uri și admiratori ușor impresionabili.

În poze par atât de fragile încât nu le-ai lăsa să care nici măcar o sacoșă ecologică plină cu pufuleți, dar în realitate au talia unui frigider din perioada interbelică. În pozele de pe la evenimente au zeci de trucuri de poziționare prin care își subțiază gambele și șoldurile, iau niște poziții de zici că sunt niște roboți care încearcă să-l imite din picioare pe Leonardo DiCaprio în scena aia din The Wolf of Wall Street în care era spart și se târa spre mașină.

Și, totuși, ce zice despre tine, ca om, faptul că te “photoshopezi”?

– Că ești o persoană ineficientă. Asta pentru că pierzi zeci de ore în Photoshop și pe site-uri care te învață care este cel mai nou truc de stat la poză astfel încât să nu pari grasă, în loc să te duci la sală sau la un medic nutriționist.

– Că nu știi marketing. Asta pentru că nu știi să targetezi pe cine trebuie cu pozele tale, ca să ai parte de sex. Dacă tu îi targetezi cu poze photoshopate pe ăia care caută top-modele, în momentul în care te vor scoate la un cico și vor vedea că ești cât Marea Chinei, vor fugi mai glonț decât băieții ăia care ți-au furat telefonul în gang acum câteva luni.

– Că nu prezinți încredere. Dacă te-ai obișnuit să minți câteva mii de prieteni de pe Facebook cu niște poze mânărite, de unde poate avea garanția șeful tău că nu o să îi prezinți niște rapoarte la fel de mânărite. Eu, de exemplu, nu așa avea încredere într-o astfel de persoană nici să o trimit să îmi cumpere pâine.

Concluzia?

Fii sincer cu News Feed-ul prietenilor tăi. Și mie mi-ar plăcea să scap de burtă, dar până când o să o dau jos, asta dacă o s-o dau jos, o să o port cu mândria cu care Kim Jong-un a decis că freza lui este cea mai tare din Coreea de Nord, obligând toți bărbații să se tundă ca el.

photoshopsursă foto

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ma, eu pe strada vad numai gazele de le sufla vantul. Iti dai palme de cat de bune sunt curvele. Alea care is grase, unde naiba se ascund ziua ? Ca eu nu le vad…

  2. #2 Comentariu nou

    Insa, indiferent de gabarit, nu uita ca FEMEILE SUNT PROASTE CA NOAPTEA. Da, toate. Nu, nu generalizez, ci asa este realitatea. Cine nu crede, nu stie in ce fel de tara traieste.

Adaugă comentariu