Închide

Ce vrei să cauți?

Claudia Catarig, un produs al ProTV-ului?

Claudia Catarig a apărut parcă de nicăieri pe YouTube undeva pe la începutul anului. Se filmează cântând piese cunoscute cu toate că este total pe lângă fenomen. Din când în când, chiar și mai dansează. Pozează într-o femeie de la țară, ușor retardată, agramată, lipsită de simțul penibilului, dar plină de ambiție și visuri.

În câteva luni de zile, femeia asta a strâns peste două milioane de vizualizări  și vreo nouă mii de abonați pe YouTube, iar pe Facebook are peste 13.000 de fani. Și, chiar și așa, nimănui nu i se pare dubios faptul că o persoană ușor retardată, care este dispusă să fie ținta tuturor miștourilor Internetului, știe să își editeze clipurile și să se photoshopeze, punându-și fața pe diferite corpuri de fotomodele.

Eu zic că femeia asta nu este chiar atât de  “pe persoană fizică” pe cât vrea să dea senzația că este, și că, de fapt, de prezența ei pe YouTube și Facebook se ocupă câțiva băieți deștepți, cel mai probabil angajați într-un departament interactiv al ProTV-ului. Hai să vă zic și de ce cred asta:

1. În primul și în primul rând, de prezența ei pe Facebook și YouTube sigur s-a ocupat cineva care știe cât de cât care e faza cu Internetul. Fătuca asta nu știe să scrie corect românește, dar a știut să își seteze Vanity URL-ul pe Facebook:

vanityurlclaudiacatarig

2. Persoana care a scris ultimele două postări de tip text pe pagina de Facebook a Claudiei Catarig nu este aceeași persoană cu cea care a scris textele postărilor din luna ianuarie. Sau este aceeași persoană, dar lobotomizată. Este vizibil că scrie intenționat cu  “sh-uri”, cratime aruncate aiurea, “y” în loc de “i” și “k” în loc de “c”. Probabil copywriter-ul care a prestat ultimele texte a avut un brief de tipul “Imaginează-ți că ai făcut orele de Limba română cu Maria Grapini”

claudia catarig texte3. Vedetuța noastră a postat la un moment dat o poză cu un bărbat care seamănă suspect de mult cu protagonistul unui reportaj al Știrilor ProTV, care a ajuns viral pe net acum ceva timp, cel cu “-De ce ai vrut să furi blugi? -De al dracu’ și de ambițios!”. Dacă e cu adevărat individul respectiv, toată povestea ridică un semn de întrebare și asupra credibilității reportajelor celor de la Știrile ProTV.  Asemănarea dintre cele două personaje a fost  semnalată de cineva în comentariile la poza de pe pagina Claudiei, și sunt destui cei care au comentat pozitiv la respectiva semnalare. Ar putea fi o coincidență… ar putea fi… :)

sotul claudia catarig

4. În luna februarie, cancan.ro a publicat un articol despre ea, în care apăreau tot felul de poze cu ea photoshopată, poze care nu se regăsesc și pe pagina ei de Facebook. Poate le-a șters ea între timp. Sau poate nu au fost niciodată acolo, ci doar în calculatoarele celor din Pro.

5. Individa noastră a apărut la Românii au talent, în preselecții.

6. ProTV-ul nu este la prima astfel de acțiune pe bază de fraierit prostimea pe Internet.

Acum, evident, e posibil să mă înșel și să-mi fi fugit imaginația pe câmpiile teoriilor conspirației. De fapt, ProTV-ul să nu aibă nicio legătură în afară de faptul că femeia respectivă a venit la preselecțiile Românii au talent și nu au putut să o refuze, de dragul divertismentului.

Dar dacă am dreptate? Dacă ProTV-ul chiar intoxică voit și machiavelic populația acestei țări cu astfel de personaje create în laboratoarele proprii? Vorbim aici de aceeași televiziune care oferă pe de-o parte produse de calitate precum “ApropoTV” și “România, te iubesc!”. Oare ce este în sufletul tuturor oamenilor profesioniști (ăia care au mai rămas) din cadrul ProTV-ului când aud pe holuri cum unii dintre colegii lor pun la cale astfel de mizerii?

Doar întreb, nu dau cu parul. Bine, dau cu parul, nu întreb! :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    ar putea fi o coincidenta…

  2. #2 Comentariu nou

    Din postarea de pe 30 Ianuarie, am rezistat sa citesc pana la “icnora si asi bat joc de cea ce sunt”. Cum isi bat joc de ea din moment ce o “icnora”, habar n-am, dar asta este alta poveste! Cat despre PROTEVEU, nu stiu ce sa zic…. Eu am auzit despre aceasta fiinta, in repetate randuri, la Radio Zu :)

  3. Femeia asta e teroare. Dacă ai dreptate, ProTV-ul chiar e de căcat.
    După ce dresează prostimea cu programe de genul „Las Fierbinți”, cu ajutorul cărora spulberă și ultima speranță că limba română va putea fi vorbită corect și că românul se va deștepta vreodată, iată cum inundă mediul online cu alte inepții menite să aducă românul în poziția de retardat, căci doar așa te poți uita la programele lor TV.

    … dar, da, ar putea fi o coincidență; ar putea fi.

  4. #4 Comentariu nou

    Ne lamurim in 2-3 saptamani cand o sa o vedem in platou la Maruta.

  5. #5 Comentariu nou

    catarig si protv e acelasi lucru cu nelson mondialu si antenele. aceleasi nulitati retarde si obosite scoase in ochii lumii pentru motive absolut de neinteles. sau poate ca asa vor sa vada care e nivelul la care scalda lumea, ce stiri cretine sa mai elaboreze, ce personaje infecte sa aduca pe ecrane, cum sa mentina starea de constiinta a tarii la un nivel cat mai de balamuc; modelele sa fie curve, manelisti retarzi, interlopi vedetisti si fomisti care fac gratare in spatele blocurilor..

  6. #6 Comentariu nou

    Daca intrati pe pagina de facebook a celor de la ProTv ve-ti observa ca au niste tehnici foarte agresive de “marketing”,gen: “Click aici sa vezi cea mai scumpa masina” urmata de un short-link.Mi se pare de prost gust pentru ceva ce ar trebui sa informeze populatia, sa foloseasca trucuri de acest gen.

  7. #7 Comentariu nou

    Tipa imi aminteste de “‘cazul” Micheal Vendetta din Franta..

Adaugă comentariu