Închide

Ce vrei să cauți?

College Humor pune răbdarea internauților la încercare

Trăim niște vremuri în care Internetul ne oferă o cantitate imensă de informații în diferite formate, iar asta ne-a făcut să avem din ce în ce mai puțină răbdare cu orice material pe care îl accesăm. Dacă o piesă nu ne-a prins în 20-30 de secunde, sărim peste ea. Dacă un articol nu ne spune nimic în primele două rânduri, îl închidem. Dacă un clip nu ne-a smuls un zâmbet sau nu ne-a generat vreo emoție în primele 20-30 de secunde, îi dăm forward pe sărite până căutăm cu disperare x-ul tab-ului.

College Humor știe acest lucru și se joacă puțin cu răbdarea noastră rămasă cu ajutorul unui clip filosofico-haios în care ne provoacă să ne uităm la el și doar la el, fără a-l pune într-un colț de ecran și a face altceva în același timp, chiar dacă ne anunță din start că în el  nu vor exista glume, sketch-uri sau alte chestii generatoare de râsete.

Eu am rezistat să mă uit la el tot și chiar am și zâmbit pe alocuri, tu reziști?

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Și uite cum, mulțumită unor mesaje încurajatoare ca cel de față, americanii au mai trecut printr-o altă zi în care cred că dețin controlul. Și restul lumii îi crede.
    Deloc amuzant, dar plictisitoare moaca ăluia.

Adaugă comentariu