Închide

Ce vrei să cauți?

Vreau să fac un pact cu voi

Dacă vreodată o să ajung precum oamenii ăia aflați acum în studioul Antenei 3, vă rog să îmi plesniți după ceafă o palmă de tăietor de lemne!

Ce e atât la grav la oamenii ăia?

Păi și-au vândut sufletul, lobotomizat integritatea și spălat creierii atât de tare încât:

1. Îi iau apărarea și îl transformă în martir pe un individ care a fost un turnător de seamă al Securității din perioada comunismului și un membru activ al “Securității invizibile” care a furat cu toate ghearele din dotare în perioada neclară ce a urmat Revoluției din 1989.

2. Mint cu o nerușinare băloasă că sediul le-a fost confiscat și că cineva vrea să le închidă televiziunea, când, de fapt, clădirea respectivă nu le aparține, ei fiind doar niște chiriași, iar Justiția Română nu se atinge cu nimic de firma propriu-zisă, care controlează televiziunea.

Vă zic sincer că nu înțeleg cum dorm oamenii ăștia noaptea. Cum de nu le este pic de rușine să facă teatrul din studiourile televiziunii cu pricina și să scuipe atât de mult venin. Nu îmi dau seama în ce credit la bancă pentru o vilă în Pipera și-au pierdut integritatea. Odată cu ce semnătură dată pe un contract de leasing la o mașină și-au vândut umanitatea și bunul-simț. Am 28 de ani și probabil par alt idealist de canapea, dar nu aș face astfel de compromisuri pentru nicio sumă de bani sau serie de favoruri de la vreun “Profesor” dornic să îi fac jocurile murdare.

Nu voiam să scriu și eu încă un articol despre toată agitația de astăzi, chiar au făcut-o alții mult mai bine decât o să scriu eu vreodată pe această temă, dar m-a mâncat în tastatură să arunc un ochi pe Antena 3.ro/live astă seară și am fost scârbit de teatrul ieftin, de faptul că au adus aplaudacii de la emisiunile de toată jena al trustului, oameni care stau toată ziua și aplaudă prin studiourile lor pentru un hot dog și o bancnotă de 50 de lei, ca să joace rolul “poporului aflat de parte televiziunii confiscate și a patronului martir”.

Mi se face scârbă de ei. Nici nu vreau să știu ce ar fi în sufletul unor oameni care au făcut pușcărie politică pentru țara asta, în sufletul unor oameni care au plătit pentru ideile și convingerile lor, nu pentru că au dat tunuri cu terenuri de zeci de milioane de euro, dacă ar vedea ce se petrece acum în studioul postului mai sus menționat.

privitor

sursă foto

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Realizezi ca poti aplica logica de mai sus si cand vine vorba de (probabil) 90% dintre parlamentari?

    PS nu locuiesc in Romania, nu țin partea nimanui.

Adaugă comentariu