Închide

Ce vrei să cauți?

Mulțumesc, Cosmote!

Gata, de astăzi, Cosmote devine Telekom. Magheru a fost umplut de beculețe magenta, conferința de presă se desfășoară în timp ce arunc cu caractere în articolul de față, iar mâine vor avea loc mai multe concerte prin țară. Se face o gălăgie serioasă ca să audă tot românul de schimbare. Cam așa a fost și cu dialog-Orange, și cu Connex-Vodafone. Cosmorom-Cosmote parcă a fost mai soft. Ce-i drept, Cosmorom avea până în 100.000 de clienți.

Chiar și așa, ce m-a atins pe mine la hardware-ul responsabil cu sentimentele a fost o postare de Facebook în care un flăcău anunța că i s-a schimbat numele rețelei pe ecranul telefonului. Moment în care am pus mâna pe iJucărie și am simțit o ușurare suspectă la vederea COSMOTE-ului de rigoare. Pe principiul “bă, să nu pleci până nu ne luăm la revedere!”.

Așadar, acum că se sting beculețele care alimentau logo-ul alb pe fundal verde COSMOTE, vreau să îi mulțumesc brandului respectiv pentru că datorită lui am aflat ce înseamnă să vorbești la telefon cât te ține vocea, în orice moment al zilei, nu doar după ora 19:00 în weekend, fără să îți tremure portofelul de frică. Vreau să îi mulțumesc pentru cei 9 ani de zile în care i-am fost client, trecând de la cartela care a revoluționat piața telecomunicațiilor din România (2000 de minute în rețea, cu 3 euro/pe lună) la abonamentele care s-au adaptat mereu la nevoile mele.

Nu o să uit niciodată cum ascultam meciurile Stelei în Europa League, în timp ce eram la muncă. Pur și simplu sunam pe cineva care punea telefonul lânga televizor, iar eu ascultam meciul. Ceea ce nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu existau ofertele generoase în minute ale Cosmote.

Mulțumesc, Cosmote! Bine ai venit, Telekom! Aștept cu interes ofertele cu care te lansezi, pentru că în noiembrie trebuie să îmi prelungesc abonamentul și nu ar da bine ca un număr veteran cu 0765 în față să ajungă la concurență. :)

cosmote

 

Later edit: La faza cu ofertele de mai sus, mă refer strict la ofertele pentru public. Nu mă interesează să obțin cu ajutorul blogului cine știe ce avantaje. Am scris articolul ăsta din respect pentru un brand care a fost parte activă din viața mea timp de 9 ani de zile. 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. Eu sunt portat din Vodafone în Cosmote de vreo 7-8 ani. Mi-am făcut recent abonament, pentru că am prins o ofertă cu nelimitate la aceiași bani pe care-i dădeam pe extraopțiunea de cartelă. Cu toate astea, îmi cer 500 de lei garanție pentru activarea roamingului. Aștept să văd ce zice Telekom despre asta și dacă păstrează aceeași linie, reziliez contractul.
    Spunea cineva pe Twitter (și sper să nu se adeverească) că trecerea de la Cosmote la Telekom se aseamănă cu Connex » Vodafone. Adică de la bine la mizerabil.

  2. #2 Comentariu nou

    Serban, cei de la Cosmote solicitau garantie intrucat vechimea ta in retea, ( ca abonat), este mai mica de 12 luni. Vom vedea daca si Telekom pastreaza aceasta regula :) In orice caz, cand vei sarbatori un an, vei putea sa iti activezi roamingul fara garantie.

    • Mulțumesc de răspuns, Alina, însă ce te face să crezi că nu știam deja asta? Mie tocmai politica asta mi se pare de neconceput: să tratezi toți clienții ca țepari, pentru că ai avut câțiva care ți-au tras țeapă în trecut. E pe principiul „toți bărbații sunt porci și toate femeile sunt curve“. Și nu e chiar așa, nu?

      Se puteau uita în istoricul de la fosta rețea, al cărui client am fost, unde am avut 3 abonamente (deloc ieftine și cu facturi pe măsură) și unde nu am avut nici măcar o zi de întârziere a plății. Dacă aș fi tras țeapă acolo, cu siguranță că, atunci când mi-am făcut abonament la Cosmote, mi-ar fi scos ochii cu treaba asta și mi-ar fi cerut garanții. Când e de rău, au grijă să evidențieze. Când ești client fidel, nici măcar un SMS cu „la mulți ani“ nu știu să dea.

  3. Si eu am avut abonament cosmote, cartela cosmote, am fost foarte multumita.

  4. #5 Comentariu nou

    Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote) si Telekom Romania Communications (fostul RomTelecom) sunt amandoua detinute majoritar de grupul de comunicatii grec OTE, care e la randul lui 40 % detinut si co-administrat de Deutsche Telekom

  5. #6 Comentariu nou

    Deci.
    V-ati lamurit.
    TEAPA
    Abonamentul Cosmote de 15 euro este acum 19 si are doar 750 Mb de date in loc de 2 Giga. Absolut toate au fost scumpite. Dece.
    O sa vedeti de sarbatori probabil.
    Cand o sa intre marea oferta de 10 sau 15 euro nelimitat!!!!!!!
    Teapa mare. Eu sunt abonat la toti. cei mai mari tepari sunt Cosmote-ul sau Telekom cum se numeste acum. Am dubii pana si la cat de mare este mb la ei. Parca se termina prea repede pentru 2 Giga.
    Luna de luna si-au facut obiceiul sa activeze de la ei asa optiuni airea. Cea mai tare a fost optiunea care ofera acces 4G la un abonament 4G asta intr-o zona in care nu au si probabil nu o sa aiba prea curand semnal 4G. Din pacate mai am peste un an de abonament. Acesta este ultimul abonament din familie. Nu mai are nimeni Telekom. Au trecut majoritatea pe DigiMobil pe abonamentul de 4 euro/nelimitat. Acum vorbesc in strainatate pe mobil fara nici un cost. Din cate stiu este singurul abonament care ofera minute nelimitate internationale pe mobil. Pana si Vodafonul cand le-am zis ca reziliez mi-au facut oferta de 10 euro nelimitat. Am acceptat ca au semnal bun. Intre retele existente Telekom este cea mai naspa. DECE? Pai nu este nici ieftina ca Digi si nici ca lumea ca Vodafone sau Orange.

Adaugă comentariu