Închide

Ce vrei să cauți?

10 glume cu Adrian Sobaru, care a intrat cu mașina în Guvern

1. Înainte să fie imobilizat de jandarmi, Adrian Sobaru și-a închis Dacia și a armat alarma, de frică să nu i-o fure hoții din Guvern.

2. Traian Băsescu a declarat că vrea să cumpere mașina cu care a intrat Sobaru în gardul Guvernului, dar este posibil să intre în schemă un alt colecționar înrăit de mașini, Ion Țiriac.

3. Poliția consideră incidentul ca fiind o tentativă de sinucidere, având în vedere că Dacia folosită de Adrian Sobaru are zero stele la testele de siguranță.

4. Ion Iliescu trăiește și a declarat că este dezamăgit că Sobaru a ales tocmai o mașină cunoscută în popor ca fiind “Dacia – zâmbetul lui Iliescu”.

5. Soldatul din garda de onoare de la poartă a negat zvonurile cum că, din când în când, mai face pe parcagiul și, pentru 5-10 lei, mai lasă șoferii să își parcheze mașinile în parcarea Guvernului.

6. Mihai Gâdea susține că omul care a lovit gardul Guvernului astăzi este un Adrian Sobaru venit cu mașina timpului din 2010, el crezând că în clădirea Guvernului se afla Emil Boc, nu Victor Ponta.

7. Membrii echipajului de la Rutieră din rondul de la Piața Victoriei susțin că nu au văzut nimic, se luptau cu o șaorma mică picantă, de la Gara de Nord. Cel mai probabil de la “La Haleală”.

8.  Traian Băsescu le-a declarat unor apropiați că, dacă știa de intențiile lui Sobaru, îi împrumuta Dusterul, plus câțiva litri de nitroglicerină.

9. La auzul știrii, Turcescu s-a speriat că cineva ar putea deturna atenția de la jocul politic în care el este o piesă de domino foarte importantă.

10. Administratorul clădirii Guvernului a declarat că bariera lovită are o valoare inestimabilă și că nu va fi înlocuită, va fi reparată de niște călugări tibetani orbi.

Bonus:

11. Subaru intenționează să îi ofere o mașină nou-nouță, data viitoare, cu condiția ca Adrian Sobaru să își schimbe în numele de familie litera “o” cu un “u”.

luati daciasursă foto originală (fără YOLO nereușit la numărul de înmatriculare): Mediafax.ro

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare: cu like-uri, share-uri și beri pe datorie. În altă ordine de idei, poți să mă urmărești pe Facebook, TwitterYouTube și Instagram.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu