Închide

Ce vrei să cauți?

iPhone 6 vine oficial în România: la Telekom, Vodafone și Orange

Pentru că am tot văzut zeci de articole care anunță că iPhone 6 și iPhone 6 Plus vin punctual ba la Orange, ba la Telekom, ba la Vodafone, pe 31 octombrie, dar nimeni nu a dat informația completă, o să îndrăznesc să o scriu eu:

Frați români, începând cu 31 octombrie, iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile la toți cei trei mari operatori de telefonie mobilă din România: Vodafone, Telekom și Orange. Momentan, la Vodafone, vă puteți așeza frumos la coadă doar virtual pentru unul, completând datele într-un formular de pre-înregistrare. Pe site-urile celor de la Telekom și Orange nu văd nimic. Avantaj Vodafone, cum s-ar zice.

iphone6-iphone6plus

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu s-a lansat mai devreme pentru că era Mercur retrograd până pe 25 octombrie… Oricum, eu mi-l iau după 10 noiembrie, că atunci e perioada perfectă :)))
    http://time.com/3475453/astrology-susan-miller-iphone-6/

  2. #3 Comentariu nou

    De fapt nu te așezi la nici o coadă, ci doar dai date de contact.
    ”Lasă-ne datele tale de contact și îți dăm de știre când telefonul va fi disponibil în magazinul online Vodafone”.
    Faptul că te anunță că va fi disponibil e un avantaj? La orange plăteai precomandă și după ce telefonul era lansat oficial în magazine, pentru că stocul era de 2 buc./magazin. De fapt nu dă nimeni o informație completă.

Adaugă comentariu