Închide

Ce vrei să cauți?

Ca băieții, escaladăm pereții

Deși conceptul unui triunghi amoros, precum cel din spotul Crispy Meltz, suna o idee mai interesant și genera cu cel puțin 100% mai mult cancan, KFC a ales să îl exploateze pe cel al prieteniei și l-a combinat cu scoaterea din zona de confort.

Așa că ne-a luat de mânuțe, pe mine, pe Eftimie și pe Cismaru, acest trio teribil din zona de blogging, și ne-a dus în excursie cu clasa, să facem escaladări, undeva prin Baicului.

escalada-2

Toată povestea conține două faze, una e mai mult o laudă, iar celalătă este periculos de haioasă:

Prima: Ideea celor de la KFC era să încercăm două lucruri în premieră, primul fiind escaladările, iar al doilea fiind Crispy Meltz-ul (o minune gastronomică, triunghiulară, ieșită din combinarea unei tortilla cu un Crispy Strip, cubulețe de roșii și brânză Cheddar, care costă 5 lei la KFC).

Problema a fost că eu nu eram la prima interacțiune cu cățăratul, am mai experimentat frumusețea asta de sport într-o tabără de cercetași acum doi ani (detalii aici). Iar Crispy Meltz-ul este un bun prieten cu care m-am mai întâlnit de câteva ori, dimineața, când făceam o oprire scurtă la Drive Thru-ul de pe Mihai Bravu, după o noapte agitată. A se nota că mereu îl prefer pe cel mare, la 12 lei. Nu mă joc când e vorba de o masă generoasă după o noapte consumatoare de energie ca o soacră.

escalada-mariciu

A doua: Cum eram eu sus cățărat pe ditămai peretele, după ce ajung sus și dau să urlu la flăcăul care mă susținea cu coarda, să mă țină că vreau să cobor, mă uit în jos și ce văd?! Prietenii mei haioși, Cismaru și Eftimie, îl țineau pe individ de vorbă și îl distrau de parcă erau plătiți să facă asta. Eu urlu o dată: “Alooo.. Vreau să cobor! Ești pe fază?”. Nimic. De jos se auzeau doar râsete, Cismaru explica foarte pasional, iar flăcăul de care eram legat se ținea cu cel puțin o mână de burtă și râdea.

Mai bag o fisă: “Băăă, lăsați circul acolo jos, că eu de-abia dacă mă mai țin aici sus!”. A se nota că deja începusem să tremur de parcă eram Shakira, de la atâta încordare. Într-un final, s-au uitat oamenii în sus după ce probabil le picau în râsete picăturile mele de transpirație și panică.

Morala: Nu te duce la cățărări cu cei mai simpatici și haioși prieteni. Ia-i pe cei mai plictisitori, sunt mai sănătoși.

kfc-crispy-meltz

Altfel, după aventura la escaladat, am făcut o oprire pe la KFC, unde au apucat și cei doi prieteni vorbăreți să se împrietenească cu Crispy Meltz. Cred că le-a plăcut, nu știu. Dacă era după mine, le dădeam doar o porție medie de cartofi prăjiți.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu