Închide

Ce vrei să cauți?

Cum e și cu glumele astea

1. Aveam vreo 14 ani, eram în fața blocului cu o gașcă de băieți și din vorbă în vorbă am început să fac mișto de unul dintre ei. Mișto d-ăla prost de dârlăi de Colentina-Tei, cu mame, cu “nu știi să joci fotbal”, “îți pute gura”, d-astea proaste. Tipul a îndurat ce a îndurat, în timp ce eu turuiam glume, iar restul găștii râdea diabolic cu bale.

La un moment dat, s-a stricat ceva în mecanismul răbdării lui și mi-a fulgerat un pumn în gură, după care a rupt-o la fugă. Era cel mai rapid alergător din fața blocului, drept urmare mi-a dat cu praf în ochi.

Fără vreo legătură directă cu povestea asta, individul respectiv a făcut varicelă săptămânile trecute, la 29 de ani. HAHA! Ies azi la bere cu el, ca să cinstească proaspăta imunitate față de varicelă. :)

2. SpecialArad.ro scrie că un stand-up comediant și-a luat luna trecută o sticlă în cap de la un (citez) “interlop” în timpul show-ului. Asta după ce comediantul a făcut mișto de el, iar flăcăul a luat-o personal (de parcă poți să o iei și altfel când unu’ face mișto de tine și toată sala râde cu gura până la tavan).

Omul nu știa că nu e bine să te așezi la mesele din apropierea scenei, pentru că acolo ești țintă sigură și se face multă caterincă de tine. Ghinionul comediantului a fost că nici el nu știa să citească pe mutra persoanei din fața lui expresia de tipul “Te toc, să moară familia mea!”.

3. Niște băieți au intrat cu niște AK-47 la purtător în redacția unui ziar de satiră din Paris. Au omorât 9 jurnaliști pentru că ziarul respectiv a publicat niște caricaturi care dădeau extrem de urât în religia și profetul lor. În prezent sunt vânați de poliția, jandarmeria și serviciile secrete franceze într-un orășel de pe lângă Paris.

————————————

Chiar dacă cele trei cazuri sunt extrem de diferite, în special ca rezultat final (spre norocul meu și al comediantului), trebuie să observăm câteva asemănări:

– Niște glume au zgândărit pe cine nu trebuia. Singura diferență a fost că fiecare a dat cu ce a avut la îndemână.

– Toți cei vizați de glume au reacționat primitiv pentru că așa reacționează un puști de 15 ani când îl înjuri de mamă, un smardoi de Arad când îți bați joc de el și niște indivizi defecți pentru care religia este tot ce au pe lume, iar tu le-o ridiculezi.

not-funny

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Da’ stii de religia e tot ce mai au pe lume?
    Pentru ca toate celelalte chestii le-au fost luate tocmai de astia care fac misto de religia lor.

    Apropo de libertatea de expresie, pe cand niste mistouri fata de evrei?
    Aud?

Adaugă comentariu