Închide

Ce vrei să cauți?

Cum a reacționat lumea pe Facebook la No Pants Day

Ca de fiecare dată când se cineva prestează o chestie care se mediatizează puțin mai mult decât ar trebui, interneții se împart în trei categorii: pro, foarte-contra și miștocari.

Exact așa s-a întâmplat și zilele trecute, când s-a dus vestea că niște indivizi o să meargă duminică în chiloți cu metroul. Unii au zis “Ce tare! Mă bag și eu!“, alții i-au judecat aspru ca parchetul neșlefuit, iar eu am făcut puțină caterincă.

Dintr-o curiozitate dubioasă am decis să urmăresc puțin comentariile postărilor de pe pagina de eveniment a No Pants Day și cele de pe pagina ȘtirilorProTv, ca să văd puțin cum au reacționat românii.

Drept urmare, m-am întâlnit cu câteva porții generoase de hatereală și trolling:

nopantsday-comentarii1

Chiar și așa, adevăratele senzații din comentarii au fost oamenii în vârstă, care i-au judecat aspru și le-au dat sfaturi de viață tinerilor în chiloți.

Unii dintre ei chiar au venit cu niște teorii ale conspirației în care îi acuză pe tineri că sunt instrumentele diabolice ale evreilor. Nenea ăla cu “sayanimii” a lăsat comentariul respectiv la toate postările de pe pagina evenimentului. Frumos, delicat, cu copy-paste.

Tanti AlexandrInna Mihail a comentat la toate postările de pe pagina evenimentului, a fost foarte activă și s-a duelat acid în comentarii cu toată lumea. Mai jos găsiți câteva “best of-uri”.

nopantsday-supercomentarii1

nopantsday-supercomentarii2

nopantsday-supercomentarii3

Pe pagina ȘtirilorProTv au fost trei persoane care au controlat discuțiile la toate cele trei poze puse știriști pe marginea subiectului. Chiar au primit niște reply-uri de tipul “adevărate vorbe” sau “nici eu nu puteam să o zic mai bine”.

nopantsday-comentarii2

nopantsday-comentarii3

nopantsday-comentarii4

Morala?

Cine n-are bătrâni pe Facebook, se le dea add friend!

Găsiți alte două articole pe subiect la Ovi și Cismaru.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu ma intelegeti gresit, sunt pro activitati iesite in comun, insa exista si alte idei sau campanii care au nevoie de promovare, macar de jumatate din cea de care a beneficiat No Pants Day.

Adaugă comentariu