Închide

Ce vrei să cauți?

O fază de un comic fantastic pe care ar fi păcat să o ratați din pricina iWatch sau a Eurovisionului

Suntem tentați să vorbim despre proaspătul ceas lansat de Apple, care va fi în câteva luni pe mâinile tuturor mai ceva ca brățările DNA. Suntem alergați să intrăm într-o discuție despre Eurovision de probabil ultimii 100 de oameni normali la cap care se mai uită la titluri despre concursul ăla plin de vergeturi comuniste de pe TVR 1.

Tocmai d-asta riscăm să ratăm cea mai penală gafă făcută de Ministerul de Externe de la alegerile prezidențiale încoace.

Într-o întâlnire clasică în care ministrul nostru și ministrul neamț de externe rânjesc la camere, se bat pe umăr și își promit dragoste eternă și saci cu euro, românul nostru i-a făcut cadou neamțului o broșură intitulată “Germania – Romania. 135 de ani de relatii diplomatice”, care avea pe copertă drapelul Germaniei imprimat pe harta Franței.

gafa-ministerul-de-externe

Imediat după ce a semnalat lumea greșeala, oamenii de la minister au dat un comunicat: “Imprimarea gresita a fost o greseala tehnica din partea Agerpres, pe care ne-o asumam si pentru care ne cerem scuze atat Ministerului Afacerilor Externe roman, cat si Ministerului Afacerilor Externe german.”

Bogdan Aurescu, boss, voi acolo la minister ați uitat să le cereți scuze tocmai ălora cărora le-ați lezat harta: francezilor. Oamenii au traume cu steagul Germaniei pe harta lor, chiar dacă pe vremea celor două războaie mondiale nemții aveau alte steaguri. E ca și cum le-ați cere scuze rușilor că le-ați pus din greșeală steagul pe harta Ucrainei. :)

Cred că e timpul ca un minister care se ocupă cu diplomația să își angajeze o agenție de PR.

sursă foto

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu