Închide

Ce vrei să cauți?

Piticule, e timpul să îți regândești strategia

O dau public, cum faci și tu cu orice poză sau gând idiot. În plus, vreau ca oamenii care mă citesc să știe care este poziția mea ca blogger în tot scandalul ăsta pe care l-ai iscat voit și care a generat titluri de genul “Un blogger justifică agresarea sexuală a unei fete: Tipa are chef de sex, că de asta ieșise în oraș”.

Ca introducere, trebuie să știi că te urmăresc pe rețelele sociale și îmi mai ajunge pe retină din când în când un articol dintr-ale tale. Te văd cum te străduiești să captezi cât mai multă atenție pe grupurile de Facebook, de cele mai multe ori ajungând ținta miștourilor (pana corbului, oamenii au ajuns să facă meme-uri cu fața ta!). Îți observ disperarea după atenție care te aduce în situația în care ai pune poze și cu un cal mort acoperit de muște. Deci nu trag concluzii doar în baza ultimului articol.

Eu o să o dau pe față cu tine, ne cunoaștem de prea mult timp ca să te menajez.

Strategia ta de a capta atenție te va izola de o audiență pentru care chiar merită să scrii, de campanii publicitare, de respectul oricărui om care se va uita mai mult de un minut la tine și la conținutul pe care îl generezi.

O să atragi disprețul comunității de bloggeri, care se va simți amenințată de titlurile de tipul “Un blogger a luat-o pe arătură” pe care le generează gafele tale. Dacă până acum a mai mers cu “Hai, bre, că așa e Piticu! Așa face el mereu, nu ai ce să îi faci”, acum e groasă. Eu nu vreau să fiu asociat cu un om care dă în victima unei agresiuni sexuale. Și sunt convins că la fel gândesc și toate brandurile și agențiile de publicitate din România.

Am înțeles că vrei să te remarci și să ieși din tipare privind din alt unghi o situație, dar în cazul tipei agresate de taximetrist ar fi trebuit să îți legi părerea, să îi atașezi un bolovan și să o arunci pe fundul unui lac din afara Bucureștiului.

Sper să înțelegi cu adevărat ce ți-am scris mai sus. Poți să o iei ca pe un atac, ca pe o mustrare, ca pe o scrisoare deschiso-mîndruțiană, dar te rog să nu o iei pozitiv, gen “Super, a mai scris cineva despre mine, mi-am făcut publicitate!” sau “Uite o altă super-oportunitate să pozez în victimă pentru că se ia toată lumea de mine!”.

Monșer, e timpul să faci o schimbare de strategie.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

14 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Rasul lui isteric va deveni o amintire trista daca mai scrie tampenii.

  2. #2 Comentariu nou

    La faptu ca poate unii mai au si alta viata in afara de blog te-ai gandit? Ca poate unii mai sunt in stare sa isi castige existenta si in viata reala, nu pe blog, te-ai gandit? Poate ca unora li se rupe ce crede “comunitatea blogarilor” copti de foame…te-ai gandit?
    Ca sa nu o iau pe argumentatia ca fiecare e liber sa aiba ce parere vrea si trebuie sa fii prost tare ca sa condamni un om pentru ca are o parere diferita.
    Exista viata si in afara Internetului. Unii dintre voi, autoinchipuiti specialisti online, ar trebui sa aflati asta mai des. Nu doar la labarelile ce le organizati tot voi intre voi pentru voi.

  3. Pune-i si tu un link, zgarcitule. Degeaba-i facusi reclama daca nu-i dadusi link. Zgarcitule.

  4. #4 Comentariu nou

    Piticu asta o are si mica si nici nu i se scoala…

  5. Marian, respect. X0X0X0X0

    Revenind la subiect. Iti scriu tie aici ca sa intelegi cat te apreciez, desi o sa scriu asta si pe blog. Dar intai tie.

    Nu e vorba de nici o strategie de atentie. Am vorbit inclusiv cu victima si nu mi-a cerut, spus sau altceva fata de cele afirmate de mine. Deci din punctul asta de vedere am dreptate.
    Cat despre vuietul imbecil creat de pe internet, da, e vina mea si stiu cat de mult imi va dauna. Dar o alta fata mi-a scris intr-un comentariu pe Facebook ca ” Dar limbajul si modul de expunere ales e atat de gresit, glumet~ facil vrei tu sa crezi, incat atragi fix gloata cu ” da, proastele daca se imbraca in fusta o cer”””

    Drept urmare, eu nu voiam sa atrag gloata respectiva. Si drept urmare nu voiam sa generez prostia asta de comentarii.

    Si pana la urma nu inteleg unde e problema. Avem iarasi aceeasi atitudine de a arunca gunoiul sub pres. Ba a fost una violata! shht! nu scrie nimic despre asta. Nu vorbi despre asta.
    Bullshit!

    Raspunsul la ba a fost una violata e urmatorul. Ia spray-ul cu piper cu tine. Protejeaza-te! Vezi in ce taxi te urci! Vezi unde te duci! Cu cine te duci!
    Eu asta am zis! Ca desteptii insiuneaza altceva inseamna ca ei sunt limitati si nu eu. Dar stii cum e, exact cum a zis tipa aia mai sus (in comentariul meu), lumea se leaga de faptul ca eu am zis ca fata s-a dus in club sa caute sex. Pai daca ea asta a zis ca a facut.

    Sau nu vrem sa recunoastem nici asta? :)

  6. #6 Comentariu nou

    Piticu, ce nesimțire pe tine, să zici că ai vorbit cu fata și ți-a confirmat ce spui!! Ești mai nemernic decât credeam, frate!!! Îți doresc o viață pe măsura caracterului pe care-l ai!

  7. #7 Comentariu nou

    Piticule de data asta ai dat-o de gard rau de tot

  8. #8 Comentariu nou

    Piticule esti imbecil!!! La fel de imbecil ca indienii aia, care au violat o fata cu ranga in fata prietenului si justificarea lor in fata pedepsei cu moartea este “Fata e de vina! O fata cuminte nu are ce cauta pe strada la ora 9! Ar trebui sa taca si suporte” Chiar nu realizezi cat esti de penibil? Chiar nu realizezi grozavia pe care o susti? Sincer … nu mi-as dori sa fiu femeie in preajma ta! Cu o asemenea gandire nu se stie cand ti se va parea justificat sa ma agresezi … ca doar o fata cuminte ar trebui sa se tina departe de barbati, nu?

  9. #9 Comentariu nou

    Piticu, tu esti limitat pt ca nu stii sa iti expui ideile intr-un mod in care sa nu pari ultimul ghiolban si pt ca n-ai prevazut puhoiul de comentarii contra. Nu esti vreun geniu neinteles, esti doar un idiot care nu-si da seama niste chestii si scrie despre lucruri fara sa le inteleaga in totalitate si fara sa inteleaga impactul a ce scrii.

    dar tu esti ala care se opreste in trafic si ia la injuraturi si picioare masinile oprite, iar apoi se lauda cu asta, asa ca nu am cum sa cer multe lucruri de la tine.

  10. O fi vrut şi omul să nu-l lase pe Mândruţă singur cu abordările din unghiuri imposibile gândirii raţionale. Şi voi săriţi acum ca CNA-ul pe OTV… Ciocoilor! :)

  11. Eu cand acum cativa ani am spus ca piticu nu e blogger, am fost injurat, mi-au spus ca sunt doar hater… Cand Makavelis s-a luat de el in urma cu cativa ani, A-Listerii au sarit pe el…

    Acum tot internetul s-a urcat in capul lu’ piticu. Pe buna dreptate, ca oricum e un idiot! Mai bine ca si-a aratat adevarata valoare mai tarziu, decat niciodata. Dar mai trist e ca insista in idiotenie si se ia la tranta cu tot internetul….

    Piticule (sigur citesti asta), uiti ca ai o sotie? Uiti ca e posibil ca la un moment dat sa ai si tu o fetita (sau NU). Cum ar fi, daca din greseala ar pati ele asa ceva? Sigur, ele vor fi de vina, ca asa au invatat acasa, sa “o ceara”…

    Corect si frumos ar fi sa renunte toate agentiile care oricum te plateau exact degeaba pana acum, sa ramai la mizeriile de televiziuni/tabloide online la care esti/erai…

    Frumos si corect ar fi sa iti recunosti idiotenia, si sa iti vezi de drum… Se vor uita astea la un moment dat si poate vei mai manca un piscot prin online…

  12. Valetin ma magulesti :)

    te trezesti vrobind tu asa …

Adaugă comentariu