Închide

Ce vrei să cauți?

Mă apuc oficial de vlogging: #MariciuShtow

Probabil nu o să mă creadă nimeni, dar mă apuc și de vlogging. D-asta nu am scris nimic azi pe blog, am meșterit habar n-am câte ore la clipul de mai jos.

Încă nu m-am decis în ce zi a săptămânii o să trântesc episoadele pe interneți, dar știu sigur că va fi o dată pe săptămână. Ca obiective am: să rezolv cu problema microfonului care înregistrează mono, să repar umflătura de sub tabloul roșu de pe perete, să îmi îmbunătățesc dicția fără a scăpa de rârâială și să fiu o idee mai relaxat, mai eu. Vedem ce iese! Îi mulțumesc fratelui Vali, care m-a ajutat cu multe până s-a plictisit cât am frecat duda până să mă apuc de treabă (1 an de zile și nopți). Cam atât.

Enjoy și dați cu critica în mine dacă vreți să îmbunătățesc schema cu ceva. :)

Canalul meu de YouTube e aici. O abonare-ceva mi-ar fi de ajutor! :)

 

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu stiu ce sa zic, Mircea Badea cred ca a prins drag de tine. Acum cateva zile ti-a dat share la articol, acum ti-a dat share la videoclip. Nu stiu ce va mai urma!

    PS: Felicitari pentru cele 1,8k vizualizari in mai putin de 8 ore.

  2. #2 Comentariu nou

    @Ciprian, da, se pare că omul stă geană pe mine și mă ține în tot felul de complimente generoase. Băiat fin, ce pot să zic. :)

  3. Înainte de orice trebuie să zic că oricine începe s afaca ceva are aprecierea mea, pentru că mulți alții stau și numai zic că ar face, dar nu fac.

    Nu știu de ce, dar când vorbești tu sunetul e mono, iar la clipurile inserate se aude normal, în ambele (toate) căști/boxe. Trebuie să verifici ce faci acolo.

    Nu înțeleg de ce ai oprit comentariile la video? Și de ce e doar 480p?

    Personal, repet: personal, nu îmi place când cineva se ia de elementele de rit creștin (sau altă credință/religie).

    Și la final vin cu un pansament gastric de încurajare: mai ai un pic și o ajungi pe Anemarie. Spor și poate ne vedem la Untold.

    Weekend fain!

  4. Dacă tot ai cerut, eu o să-mi asum partea cu critica. Acolo, cred că nimeni nu mă întrece.
    Deci nu e o minciună zicerea aia că pînă nu încerci ceva, nu ştii dacă merge sau dacă eşti în stare să duci la capăt chestii. De apreciat curajul de a da public cu deştu-n mare, în direcţia vlogului cu ştouri. Totuşi, aş zice că pentru a ieşi pe plus, ştoul trebuie să fie mai amuzant decît filmulețul în sine pe baza căruia se croșetează. Să nu iasă ca varza aia penibilă a lu Finţescu de la Prima, cu Rîzi şi cîştigi.
    Cum ai spus şi tu, ai fost puţin cam încorsetat şi mie cel puţin mi-ai dat impresia unui tip care spune niște bancuri în faţa camerei. Nu ştiu cum vei reuşi trecerea asta de la stilul rezervat de pe blog, la cel către care ai vrea să fii pe vlog. După mine, se cam bat cap în cap. Nu te cunosc, poate în viaţa particulară eşti povestitorul care-i bagă pe ceilalți sub mese de rîs. Pe blog, tonul e altul.
    Mai e clar de muncă, nu se poate trage acum o concluzie. Deocamdată e: strike one!

  5. #5 Comentariu nou

    @Val Vesa, mersi! Comentariile le-am oprit pentru că monșer Badea a dat cu hate și link în mine, iar 480p pentru că l-am exportat eu aiurea. Se rezolvă la următorul! :D

  6. #6 Comentariu nou

    @krantzro, da, clar mai am mult de muncă! Încerc să mă repar pe parcurs. Mersi pentru feedback!
    La faza cu caterinca, așa sunt eu în viața de zi cu zi și încerc să o împărtășesc pe partea de video. Cum am și zis în clip, Mariciu Shtow vrea să fie extensia video mai puțin serioasă a blogului. Locul unde îmi fac de cap. :)

Adaugă comentariu