Închide

Ce vrei să cauți?

Cum să iei like-uri cu poze din concediu, fără să fii în concediu

Trăim niște vremuri necruțătoare cu oamenii care au o viață plictisitoare. Călăul nemilos este chiar News Feed-ul rețelelor sociale în care curg poze cu prietenii care își fac concediile în diferite mări și țări, toți cu cocktail-uri pe la piscine, cu crenvurștii la soare pe șezlong cu marea-n față, opulență și viață bună. Dacă stai o zi cu Facebook-ul în față, te papă depresia că toată lumea se distrează, numai tu zaci în suc propriu în fața calculatorului undeva într-un colț de Univers nevizitat de distracție.

Dacă mă urmăriți pe Facebook sau Instagram, probabil ați văzut că vara asta nu am prea vegetat p-acasă și că am bătut țara asta în lung și-n lat mai ceva ca Jandarmeria Română. Chiar și așa, de când Lucian, Bobo și Bicky au făcut Travel Selfie și se plimbă prin Cappadocia cum mă plimb eu prin Centrul Vechi, mă râcâie invidia specifică și tot am senzația de “Bă, Mariane, de ce nu faci nimic cu viața ta?”.

Așadar, ce ne facem? Cum reacționăm la tsunami-ul de poze din vacanță ale plimbăreților?

Vă zic eu cum, plecăm în excursii imaginare cu destinații generatoare de like-uri:

cainvacanta1

 

Sau ne urcăm în avioane fără să ne știm destinația:
cainvacanta2

 

În cursa asta eternă de a avea ceva cu care să ne lăudăm, KFC ne dă câteva poze de ajutor pe tăvițele din restaurantele lor. Au mai multe destinații și tipuri de poze pe care le poți face și posta pe rețelele sociale. Colac peste pupăză photoshopată, dacă urci poza respectivă pe site-ul lor, poți câștiga o excursie pe bune în Grecia, Italia sau Spania (tu alegi țara). :)

Apropo, dacă tot aveți tava aia în față, umpleți-o și cu unul dintre cele trei meniuri cu twister ca în Italia, salată ca în Grecia sau Hotwings ca în Spania. Știți vorba aia… “plânge tava”.

Hai, poftă mare și spor la păcălit prietenii că sunteți #cainvacanta! :)

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu