Închide

Ce vrei să cauți?

Domnule Iohannis, dacă tot nu televizați discuțiile cu liderii protestelor, puneți-i să și semneze contracte de confidențialitate!

Președintele Klaus Iohannis a declarat ieri că vrea să se întâlnească cu liderii protestelor la care au luat parte peste 70.000 de români zilele trecute. O mișcare aparent frumoasă din partea lui, dar pe lângă faptul că nu ne-a dat la dispoziție nici măcar 24 de ore să ne organizăm să găsim 20 de lideri care să reprezinte cu adevărat strada, discuțiile pe care le va purta cu aceștia astăzi la ora 14:00 nu vor fi televizate sau transmise live pe Internet.

Ceea ce face administrația prezidențială este o mișcare jignitoare la adresa tuturor protestatarilor, care nu poate fi pusă pe seama problemelor tehnice – asta pentru că, dacă tot îi place domnului președinte Facebook-ul, putea să facă live-stream direct pe pagina sa de Facebook cu ajutorul unui iPhone și a aplicației Facebook Mentions.

Nu contest sub vreo formă lista cu persoanele alese să ne reprezinte la întâlnirea cu președintele, dar eu unul mă simt în momentul de față ca un copil care este trimis la culcare, ca să vorbească adulții în sufragerie, cu ușa închisă, treburi serioase de familie. Ceea ce face președinția este să planteze în subconștientul pieței o sămânță de tensiune între protestatari și proaspății lor lideri. Poate fi un joc psihologic sau doar neatenție, nu știu încă.

Sper totuși să se filmeze sau să se facă un live-text în cadrul întâlnirii, să fie cât mai transparentă discuția. Altfel ar fi putut foarte bine să îi pună pe lideri să semneze NDA-uri la intrarea în sală.

Lista participanților la discuții:

lista-listelor

sursă foto: Vlad Ursulean

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. la ce delay are presedintele in vorbire, s-ar fi plans lumea ca e legatura de internet foarte proasta

Adaugă comentariu