Închide

Ce vrei să cauți?

Mi se pare ciudată povestea tipului luat și plimbat pe capotă

A circulat ieri și azi pe Facebook un clip cu un tip cărat pe capotă de o tanti care conducea un Fiat Grande Punto pe la Piața Romană. În caz că nu l-ați văzut, dați-i un play și continui articolul la baza clipului.

Tara lui Papura Voda…..pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de catre aceasta minunata femeie in fata magazinului Unirea….am incercat sa vb cu ea in trafic,spunandu-i ca m-a lovit si ca ar fi bine sa opreasca sa facen achimb de acte…ea nu recunoaste nimic si pleaca mai departe aratandu-mi degetul favorit….dupa Intercontinental se blocheaza in trafic datorita semaforului si m-am dat jos din masina sa ma duc sa ii zic sa traga pe dreapta pt a sta de vb CA M-A LOVIT SI ACUM FUGEA…..si cum fuga nu era completa….a accelerat in forta incercand sa dea peste mine si neavand unde sa ma feresc am fost luat pe capota si femeia nu s-a oprit decat atunci cand in trafic a fost blocata de alti participanti soferi…si de catre un logan plin cu politisti civili. La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT…..intre timp femeia a plecat sa lase copilul la scoala si a zis ca se intoarce sa vb ….imediat a aparut si ambulanta de la SMURD si din fericire pt mine nu a avut ce sa constate decat ca ma dor tare gleznele si ca aveam o tenaiune tripla fata de cea normala…am ales sa nu fiu deplasat la spital pt investigatii si am zis ca am sa merg singur daca eate nevoie…eu in ideea de a vb cu proasta cand se intoarce sa vedem cum ne inteleg pt ca era in kkt pana in gat….si asta la rugamintile insistente ale ei. M-i s-a facut mila si am asteptat-o sa vb…..si am aateptat….si am asteptat…si dupa 50 de min am aunat-o sa o intreb cand ajunge, iar ea mi-a zis ” Ahhhh…..pai eu am ajuns acasa si m-am schimbat deja…daca doriti sa ne vedem fac un efort si ma schimb si vin acolo sa vb…. ! ” ….buuuuun ……a ajuns intr-un final in fata la sectia 1 de politieunde eram parcat….SURPIZAAAAAA !!!!!!….a aparut cu sotul si nu au mai vrut sa vb nimic…au intrat in sectia de politie pt a-mi depune plangere penala pentru distrugere ca cica i-am crapat parbrizul in timp ce eram agatat de stergatoare.!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este ca si eu abia acum constientizez ce se intampla daca nu ma puteam tine de stergatoare…… !!!!!! :(

Posted by Robert Stefan on Wednesday, 11 November 2015

.

Așa, dacă ați văzut clipul, hai să o luăm pe puncte:

Din postarea tipului cărat pe capotă, care a și postat clipul respectiv, reiese că cucoana cu Fiatul l-a cărat pe capotă de la Intercontinental până la Piața Romană (unde a fost filmată faza cu el pe capotă) și unde s-a oprit femeia de la volan, care nu mai avea unde avansa din cauza traficului.

Acum mă scuzați, dar mai SF decât plimbatul pe capotă mi se pare faptul că șoferița a prins pe verde toate cele trei semfoare dintre Intercontinental și Piața Romană, asta pentru că știm cu toții că nu sunt corelate de nicio culoare. În plus, mi se pare foarte mare bucata de drum dintre cele două puncte ca să nu se întâmple ceva pe parcurs, nimeni nu merge atât de lin pe bucata aia cât să nu îi cadă, la o adică, un om care se ține de capotă.

• Tot din textul din descrierea clipului, reiese că șoferița care l-a cărat pe omul ăsta pe capotă a fost oprită de o mașină de polițiști în civil care au lăsat-o să plece să își ducă plodul la școală. Asta după ce, repet, a cărat un om pe capota mașinii de la Universitate la Romană, dar și după ce au constatat că avea permisul expirat.

Trecând peste tentativa de omor pe care a practicat-o individa noastră, hai să o luăm că a cărat pe cineva pe capota mașinii. În acest caz i se lua permisul și nu mai era lăsată să plece cu mașina. Desigur, asta dacă ignorăm că permisul era expirat, caz în care nu avea voie să plece cu mașina. Femeia asta a luat codul rutier, și-a făcut nevoile pe el și l-a cărat apoi în flăcări pe capota mașinii, iar polițiștii au lăsat-o să plece. Să fim serioși, nu crede nici dracu asta.

• După toată agitația, cascadorul nostru insista să vorbească cu femeia, ca să ajungă la o înțelegere, iar cucoana s-a prezentat la poliție unde tot ea a depus plângere că i-a fost crăpat parbrizul de către pasagerul clandestin de pe capotă.

Asta e fix ca bancul ăla despre culmea tupeului (Să te c**i la ușa omului, după care bați la ușă să îi ceri hârtie igienică). Nimeni nu este atât de calm să mai caute înțelegere după un asemenea episod.

• Cât despre filmarea respectivă, care a ajuns în posesia omului de pe capotă. Spuneți-mi panicat, dar dacă experimentam o astfel de călătorie pe capota unei mașini, nu îmi mai ardea să le cer oamenilor din trafic filmarea cu mine. Spuneți-mi neîndemânatic, dar niciodată nu am reușit să prind atât de bine o filmare cu o întâmplare atât de spontană. Spuneți-mi fricos, dar urlam tot drumul dintre Universitate și Romană mai ceva ca o sirenă de pompieri.

În fine, mie îmi miroase a făcătură toată povestea. Pur și simplu toate datele sunt foarte trase de păr. Am înțeles că tipul a apărut astăzi la Măruță. Evident, nu m-am uitat la emisiune. Sunt curios ce se va întâmpla zilele astea cu cazul respectiv și care este revealing-ul. Poate vine și un comunicat de presă din partea poliției române. Până atunci, povestea pute și pute mai grav decât o shaorma lăsat în soare pe o ladă cu bălegar.

Later Edit:

O prietenă de pe Facebook mi-a comentat că a asistat la toată faza și se pare că ar fi pe bune. Sper ca poliția să îi ia permisul pe viață imbecilei care l-a luat pe tipul respectiv pe capotă. Nu mai departe de acum câteva luni un polițist a murit într-o situație asemănătoare după ce a fost luat pe capotă de un afacerist turc beat.

Screen Shot 2015-11-12 at 21.46.40

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Eu zic să facem o reconstituire. Eu ştiu să conduc foarte lin, cunoşti pe cineva care are un Fiat? :D

  2. #2 Comentariu nou

    @Revo, eu am Fiat Grande Punto Sport, tati. E periculos. :))

  3. #3 Comentariu nou

    Mai dubios e faptul ca prietena ta, la felul in care scrie, are un job.

  4. cel mai ciudat e cum traim zi de zi in praf, aglomeratie, cratere. asta e valabil peste tot, nu doar in bucuresti. soferi idioti, masini de bulgaria gata sa dea peste tine si sa fuga, indivizi in pragul crizei de nervi la volan…

Adaugă comentariu