Închide

Ce vrei să cauți?

Câteva informații despre WowApp

Probabil ați observat că s-a umplut online-ul românesc în ultima vreme cu postări despre WowApp și ați consumat tot felul de păreri pro și contra despre aplicația respectivă. Inclusiv eu am postat despre ea, dar am păstrat acest articol ca să vă lămuresc cât pot cu privire la ea. Articol care, chiar dacă face parte din campania de promovare, va fi extrem de sincer. Asta pentru că nimeni de la WowApp nu mi-a zis ce să nu scriu – situație în care nu acceptam campania. Așadar, să începem:

Ce este WowApp?

Oficial, este o aplicație gratuită de chat, calling și video calling care promite să împartă cu utilizatorii săi peste 70% din veniturile sale pe care le face din reclame și apelurile plătite.

Neoficial, este o combinație de Whatsapp, Messenger, Skype, Viber și împrumută chiar și de la Snapchat ideea de conversație care se autodistruge. Mai exact, dacă alegi opțiunea “Private Mode”, după 30 de minute de inactivitate de la încheierea conversației, mesajele vor fi șterse atât din aplicație, cât și de pe serverele WowApp.

Cum faci bani?

WowApp are un sistem de publicitate care îi remunerează pe utilizatorii săi în funcție de câte conexiuni au pe rețea și de câte reclame le sunt servite conexiunilor pe care le au. În plus, aplicația are și un sistem prin care se pot efectua apeluri plătite în străinătate din care le revin bani utilizatorilor.

Dacă tu ai invitat 10 de prieteni în aplicație, iar ei au invitat la rândul lor 10 prieteni, tu vei câștiga atât din publicitatea care le va fi servită prietenilor tăi, cât și din cea care le va fi servită prietenilor prietenilor tăi, iar sistemul acesta se aplică până la 8 niveluri (la nivelul 1 fiind prietenii tăi, iar la nivelul 2 fiind prietenii prietenilor tăi). Sistemul acesta se aplică atât la partea cu livrarea publicității, dar și la cel în care vreunul dintre utilizatorii aflați în vreunul dintre cele 8 niveluri de conexiune va plăti pentru un apel telefonic în străinătate prin intermediul aplicației. Atenție, nu mă refer aici la apelurile de tip Skype sau Viber.

Este WowApp un soi de MLM sau de schemă piramidală?

MLM-urile și schemele piramidale gen Caritas îți cereau bani ca să intri în sistem. Din moment ce nu dai niciun ban pe aplicație, nu văd cum ai ieși pe minus din toată povestea.

WowApp îmi vinde datele?

Oamenii din spatele WowApp zic că nu. La fel zice și Whatsapp, Viber și Skype.

Va avea succes aplicația asta?

Doar timpul ne va putea răspunde la întrebarea asta. Sistemul de a remunera utilizatorii în funcție de câte conexiuni au este interesant, dar și riscant. Vor apărea mulți “spamări” care vor afecta imaginea aplicației, dar atâta timp cât tu îți vezi de bula ta de prieteni, nu cred că vei fi stresat prea tare.

Cât despre visul de a te îmbogăți din vorbit pe chat, nu se pune problema momentan. WowApp este o aplicație care combină toate tehnologiile celorlalte aplicații de gen de pe piață, dar care te omenește și pe tine cu ceva bani, să nu zici că ai chat-uit degeaba cu prietenii.

Acte de caritate prin WowApp?

Exact. Banii pe care îi faci din WowApp poți să îi încasezi tu sau să îi donezi mai departe spre una dintre cele 11 fundații înscrise până acum în aplicație. Am făcut un printscreen cu câteva dintre ele. Puteți vedea lista completă doar dacă aveți cont.

Asta cu actele de caritate este clar o mișcare inteligentă de PR din partea oamenilor din spatele aplicației. Nu zic că nu vor fi oameni care vor folosi banii strânși prin aplicație pentru ajutorarea altora, dar majoritatea utilizatorilor vor face Cash Out. :) Oricum, lăudabilă inițiativa fondatorului aplicației, Thomas Knobel.

Alte detalii:

Aplicația este disponibilă pe mobil și tabletă (iOS, Android), pe desktop (Windows, Mac).

Dacă nu vrei să ți se afișeze reclame, nu activezi opțiunea de afișare publicitate.

Săptămâna trecută WowApp avea peste 25.000 de români înregistrați în aplicație.

Aplicația nu este românească, dar a fost dezvoltată în România.

Puteți să vă faceți cont dând click pe poza de mai jos. Da, veți fi conexiunile mele de nivel 1 și o să fac bani cu ajutorul vostru. Vă mulțumesc cu ocazia asta. :)

join-mariciu-wowapp

(P) Articolul de față face parte din campania de promovare a aplicației WowApp, dar wowcoins-urile nu mi-au încețoșat obiectivitatea.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu