Închide

Ce vrei să cauți?

Nominalizează-mi un Maverick și te recompensez cu o sticlă de Glenfiddich

Nu vreau să sune ciudat, dar îmi place atât de mult campania asta încât urma să scriu despre dânsa și fără să fiu inclus în ea. Din fericire pentru mine, cei de la Glenfiddich au văzut o doză de Maverick în mine și m-au contactat să fiu parte din campanie, așa că îmbin utilul cu foarte plăcutul și scriu articolul ăsta având pe masă un pahar de whiskey. :)

Pe scurt, Glenfiddich este cel mai premiat single malt din lume, iar prin campania “The Maverick Whisky Makers of Dufftown” dorește să îi scoată în față pe toți acei oameni posesori ai unui spirit liber care au venit cu idei neconvenționale și unice. Acei oameni poartă denumirea de “Mavericks”, iar Glenfiddich a pornit în căutarea lor prin București, alături de Cristian Șuțu, ca să îi pozeze și să le spună povestea pe Facebook. Dacă vă veți uita pe pagina Glenfiddich, veți vedea cât de bine au fost primite de fani poveștile acestor “Maverickși” și cât de naturale sunt comentariile.

Spoturile campaniei sunt atât de bune încât îți urcă mintea în mașina timpului și ți-o duce în anii în care se petrece acțiunea din ele:

• 1886, anul în care William Grant, Maverick-ul care ne-a dat whisky-ul Glenfiddich, s-a hotărât să înființeze propria distilerie (1887):

https://www.youtube.com/watch?v=8XmtHQGIXSg

• 1963, anul în care Sandy Grant Gordon, un alt Maverick din familia Grant, pleacă peste ocean, să cucerească America, tărâmul whisky-ului blended, cu un whisky single malt:

https://www.youtube.com/watch?v=QrvQekVO1gQ

Acum, după ce te-am pus cât de cât ce înseamnă acest Maverick, nominalizează-mi unul. Primul care îți vine în minte când te gândești la un om care te inspiră prin curajul și spiritul său liber. Nu trebuie să fie neapărat o persoană publică, ba chiar m-ar bucura să scoatem la lumina Internetului un Maverick necunoscut încă.

Spune-mi povestea lui în comentarii, iar eu voi alege total subiectiv un comentariu care va fi omenit cu o sticlă de Glenfiddich 12 YO. :)

Glenfiddich este distribuit de Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

14 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nominalizarea mea nu poate fi decat una: Vasile Manu!!! Povestea lui nu trebuie sa o spun eu. O stie tot online-ul. Astept sticla! Multumesc! :)

  2. as spune razvan exarhu, pentru istoria scrisa atat la radio cat si in bucatarie. nu-mi trebuie sticla, am in casa deja una

  3. #3 Comentariu nou

    Elon Musk

    Fondează 2zip.com. Îl vinede și lansează cu PayPal. Vinde și ăla și face SpaceX fără a avea, cel puțin inițial, intenția de face profit. Ulterior reușește. Lansează Tesla Motors, Hyperloop și Solar City.

    Și are o insulă particulară unde testează rachete.
    Și a fost inspirație pentru Tony Stark-ul lui Robert Downey Jr.

    Aștept sticla!

  4. #4 Comentariu nou

    Aș vrea să-l recomand pe Ivo Bobal. Acum câțiva ani a plecat cu pluta (la propriu, nu la figurat) pe râul Mureș. Apoi a plecat cu motorul în Anglia, în proiectul Edge of the World. Astă vară a plecat cu o gașcă întreagă de oameni prin România, în proiectul Călătorește cu mine. Toate chestiile astea le-a documentat fain și turistic. Ivo mi se pare profilul clasic de Maverick – spirit liber, spirit de aventură, are de toate.

  5. Cel care a avut emag-ul, Radu Apostolescu. A crescut compania in 7 ani, doar din profit reinvestit (dupa cum declara), a externalizat livrarile (printre primii) si a reusit sa ridice emag-ul aproape de un amazon local, incluzand alte categorii de produse in afara de IT in oferta online, prin colaborarea cu alti furnizori. A vandut partea lui in 2014 pe o gramada de bani si, as putea spune ca, acum e un “spirit liber”, care se poate orienta spre orice alte proiecte. “Visul american” in varianta romaneasca, pornind de la 0 afacerea emag si ajungand fara griji financiare la 40 ani.

  6. #6 Comentariu nou

    Pe cine as putea propune, daca nu pe Adi Hadean. L-am citit de cand era doar blogger si am vazut uriasa sa evolutie, ajungand chiar sa poarte torta olimpica. Un adevarat model de curaj, determinare si vointa.

  7. #7 Comentariu nou

    Numa sa se grabeasca sa ii faca poza, pana nu termina Hadean cu filmarile si pleaca din Bucuresti :))

  8. #8 Comentariu nou

    Îl nominalizez pe @trolleruagresiv. A zidit o ușă și a avut curajul să spună povestea în fața întregii țări, pe hashtagul #vocearomaniei. Filtrul de spam l-a blocat, dar noi, ceilalți oameni de bine, am avut grijă ca povestea să fie transmisă mai departe.

  9. Eu l-aș propune pe Moise Guran, însă dacă nu mi se acceptă mă propun pe mine :D ! Povestea mea, spusă în mii de feluri, poată fi găsită pe blogul meu personal.

  10. #10 Comentariu nou

    Chuck Norris

    As zice Nikola Tesla. Cred ca toata lumea stie cine a fost, sau cel putin ar trebui. Succes.

  11. #11 Comentariu nou

    Il nominalizez pe Alex Gavan pentru fiecare data cand a pus steagul Romaniei pe cele mai inalte varfuri din lume: Broad Peak – 8047m – 2014, Shishapangma – 8027m – 2013, Manaslu – 8156m – 2011, Makalu – 8463m – 2008, Gasherbrum 1 – 8068m – 2007, Cho Oyo – 8201m – 2006, pentru campaniile in care este implicat si pentru ca este tanar.

  12. #12 Comentariu nou

    Dan Ostahie , presedinte Altex
    Cuburile de gheata sunt in congelator asteapta sticla de Glenfiddich :)

  13. Pentru că mi se pare că e în sine un om-poveste, pentru că are o comunitate în jurul lui, gătește cu drag și spor (nu am gustat, dar arată bine din fotografii), și pe lângă mâncare stă întotdeauna și niște tărie, unde mai pui că face și niște fotografii în care surprinde uneori cele mai frumoase apusuri, iar numele lui are o rezonanță puternică (la propriu): Ciprian Muntele.

    (de iese câștigător, sticla se va duce direct la el)

Adaugă comentariu