Închide

Ce vrei să cauți?

3 din online-ul românesc

Pentru că în ultimele două săptămâni mi-au trecut prin monitor trei chestiuni online related care mi s-au părut demne de menționat, dar nu am avut timp să scriu despre fiecare în parte, fac acum un articol “de tip platouaș” cu toate trei. Așadar, în ordinea apariției:

1. Cristian Manafu lansează Cofffre.com, alături de Orlando Nicoară, Răzvan Tîrboacă și Andrei Petcu. Cofffre este un plugin de Chrome (în curând va fi disponibil și pe Firefox) care funcționează pe principiul unui asistent care te anunță când scad prețurile unui produs pe care îl urmărești în magazinele online. Mai multe detalii despre cum funcționează găsiți aici.

Eu am instalat-o și am creat o listă pentru câteva produse pentru vlog. Acum aștept să pescuiesc niște oferte. :)

2. Gașca frumoasă de la Travelers of Bucharest a anunțat că va lansa în curând o aplicație dedicată Bucureștiului, în care vom găsi informații despre “Places you can see. Things you can do. Experiences to live”. Momentan pe site-ul aplicației poți doar să îți lași datele ca să primești un semn de la ei în momentul lansării.

Probabil Primăria Bucureștiului a zis că nu se merită să facă o aplicație de mobil. 10% din dezvoltarea unei aplicații este mai puțin decât 10% din zeci de mii de borduri și stâlpișori de plastic. E ok, nu trebuie să își bată primăria capul, se gândește mediul privat la imaginea Bucureștiului în ochii turiștilor străini.

3. Fratele Arhiblog.ro devine fratele Cetin.ro:

“cetin punct ro e un pas înainte, pentru mine. E nevoia mea de a evolua. Gândesc această mutare de aproximativ 2 ani, dacă nu mai mult. Am calculat, am gândit, m-am sfătuit, am încercat multe. Dar, până la urmă, decizia este numai a mea. Și azi, odată cu pășirea în full 40 de ani, am simțit că e nevoie și de asta.”

Inițial am zis că îmi placea mai mult Arhi, dar citind rândurile de mai sus, îi înțeleg filmul și îi urez succes cu noua identitate online. Aștept reacția prietenului nostru comun Mircea Badea. :P

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu