Închide

Ce vrei să cauți?

Am fost la un workshop de gătit pe bază de bere Timișoreana

Săptămâna trecută am fost invitat de Timișoreana la un workshop de gătit axat în jurul mesei de Crăciun. La inițiativa gazdei berare, am luat un cititor cu mine și “întâmplător” cititorul care m-a convins a fost tocmai Iulian Sirbu, fost participant Masterchef. :))

workshop-gatit-timisoreana-4

Maestru bucătar a fost Marius Tudosiei, care a venit cu niște rețete de ne-au lăsat gura apă bere încă de când ne-am pus pe prepararea lor. Toată acțiunea de gătit a durat aproape trei ore, dar nici nu mi-am dat seama când a zburat timpul, având în vedere că ingredientul central al workshop-ului a fost berea.

Până și preparatele “au gustat” din dânsa și pare că au fost mulțumite din moment ce au fost foarte gustoase. :)

workshop-gatit-timisoreana-2

Trebuie să recunosc că în afară de curățatul creveților nu m-am descurcat la restul treburilor, dar uitați-vă și voi cât de bine i-am curățat:

workshop-gatit-timisoreana-1

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera foarte călduroasă, aproape că m-am simțit ca acasă la o sesiune de gătit cu familia. Am râs mult, am mâncat bine și, probabil cel mai important, am tras o grămadă de cadre pentru vlog. Cadre care, odată lipite cu iMovie, s-au transformat vlogul de mai jos:

La final am rămas cu un set de amintiri foarte plăcute și cu o vagă senzație cum că aș putea să fiu un bucătar excelent dacă aș lăsa berea din mână. :P

workshop-gatit-timisoreana-6

———————————————————————————————-

Abonează-te la canalul meu de YouTube aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu