Închide

Ce vrei să cauți?

De-a v-ați ascunselea prin București cu un smart fortwo (articol+vlog)

Lunea trecută am avut parte de o alergătură pe cinste prin București și nici măcar nu sunt pasionat de maratoane urbane. Pe scurt, smart m-a provocat să caut prin oraș un smart fortwo pitit cu grație de Ariel.

Aventura a început la mall Promenada, unde am împodobit cu beculețe colorate un smart forfour și unde am primit de la Ariel cheia mașinii pe care trebuia să o găsesc, plus primul indiciu, care m-a luat de mânuță și m-a integrat într-o beznă totală. Asta pentru că Ariel este foarte abstract când vine vorba de oferit indicii.

De acolo am mers la Lacul Morii, apoi la Universitate (dirijat de prietenii care îmi lăsau comentarii pe Facebook la indiciile lăsate de Ariel – aici, aici, aici, aici și aici), dar de fapt mașinuța era parcată undeva în Dorobanți. Cel mai mare regret cu care am rămas după ziua respectivă este că nu am apucat să mănânc un șnițel la restaurantul Cercului Militar, dar promit să îmi iau revanșa zilele astea.

După ce l-am găsit pe smart, am avut parte de prezența lui în viața mea timp de trei zile memorabile în care nu am simțit niciodată presiunea locului de parcare și în care m-am hotărât că o să îmi cumpăr un smart atunci când o să îmi permit să am o mașină special pentru oraș. Doamne ajută, să vină ziua aia cât mai repede! :)

La finalul celor trei zile, am ascuns și eu mașinuța într-un loc super-cool din București și i-am oferit Laurei Antonov trei indicii, care sunau cam așa:

Indiciul 1: Și Budapesta are Dristorul ei.
Indiciul 2: În apropierea smart-ului găsești expus “rucsacul zburator” al lui Justin Capră.
Indiciul 3: Găsești smart-ul acolo de unde izvorăște râul care curge pe singura stradă cu trepte din București.
.
smart-ul era pitit, evident, în parcarea Carol Parc Hotel, în vârful singurei străzi în trepte din București, strada Xenofon, iar Laura mi-a zis că i-a plăcut maxim traseul pe care l-am gândit pentru ea. Sunt bun de ghid, ce pot să zic… :D
.

Bun, și care e faza cu toată acțiunea?

Păi. Noi bloggerii implicați în tot jocul ăsta de găsit și ascuns smart-ul am prestat toată agitația asta ca să vă pregătim moral pentru acțiunea pe care o pune smart la cale în perioada 7-10 ianuarie, când va ascunde o mașinuță prin oraș și vă va provoca pe voi să îl găsiți și să vă faceți un #smartfie cu el (smartfie = selfie cu smart).

“Cristoforcolumbul” care îl va găsi va avea parte de el un weekend întreg să fugă pe unde vrea pedala lui de accelerație, cu plinul făcut. Like a boss, cum s-ar zice.

Dacă sunteți curioși cum a decurs toată căutarea executată de mine lunea trecută, dați un play clipului următor:

 

———————————————————————————————-

Abonează-te la canalul meu de YouTube aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Faina joaca, si eu vreau prin Timisoara :)

  2. #2 Comentariu nou

    @bRUtuSS, ce tare ar fi să facă și în alte orașe! :D

Adaugă comentariu