Închide

Ce vrei să cauți?

Tradiționalul articol de St. Patrick’s Day

StPatricksDay

În caz că nu vi s-a umplut feed-ul de trifoi, piese irlandeze și pint-uri de Guinness, vă zic eu: azi este St. Patrick’s Day. Ce înseamnă asta? Păi, în primul și în primul rând, se vor da niște petreceri serioase în mai multe puburi din București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu și Galați. Majoritatea puburilor sunt deja înverzite de câteva zile bune și vor rămâne așa până la sfârșitul săptămânii. Asta pentru că au avut grijă cei de la Guinness să plaseseze strategic în ele spiritul petrecerilor irlandeze. Cu alte cuvinte, pregătiți-vă pentru parade, muzică tradițională irlandeză și premii surpriză pentru cei care beau Guinness.

#PeSurse am înțeles că astăzi va fi lansată aplicația “The Harpeteer”, care le va permite celor care o instalează să exploreze celebra fabrică de bere din Dublin. Tot în aplicație vor putea fi câștigate excursii în Dublin.

Btw, pentru pasionații de călătorii prin Centrul Vechi al Bucureștiului, începând de astă seară până la sfârșitul săptămânii, au fost pregătite tot felul de parade și concerte. Ne așteaptă niște “zile grele”, fraților!

Pentru mine, săptămâna irlandeză a început în forță din weekendul trecut, când am fost școlit de un barman din St. Patrick în arta turnării unui pint perfect. În caz că nu ați văzut experiența pe care am împărțit-o în trei episoade scurte de vlog, vă foarte invit să le dați un play

1. Cum se toarnă pint-ul perfect de Guinness:

2. Cum am turnat eu un pint de Guinness:

3. Cum mi-am lăsat Guinnestache:

Bun, revenind la articolul kilometric pe care l-am împachetat cu ocazia zilei Sfântului Patrick, cei de la Guinness au pregătit un concurs pe pagina lor de Facebook și cred că ați putea arunca o poză în comentarii, mai ales că în perioada următoare o să tot fiți pe la petreceri pe bază de Guinness. :D Vedeți în clipul de mai sus cum se face un guinnesstache (sau pe românește: o “mustață Guinness”).

Pe final de articol vreau să vă anunț că eu diseară o să îl cinstesc corespunzător pe St. Patrick la câteva pint-uri. Ceea ce vă doresc și vouă! #SfântulPatrickAjută!

Pasi Guinnesstache

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu