Închide

Ce vrei să cauți?

Hai cu mine la WeLoveDigital.forum

UPDATE: Corina Bratu și Emil Călinescu vin cu mine la WeLoveDigital.forum. Felicitări! Xoxo, alea-alea! :D

————————————————

Un nou eveniment de tip conferință își face loc în peisajul digital românesc. Numele lui este WeLoveDigital.forum și este pus la cale de profit.ro, un proiect lansat anul trecut în septembrie de Orlando Nicoară.

Evenimentul va avea loc luni și marți (28-29 martie) la Hotel Marriott. Printre speakeri se numără Marius Bostan (ministrul Comunicațiilor și Știința Informației), Florin Pravai (Head of Agency Google Romania), Tudor Manea (Director General eMAG) și mulți alții (găsiți lista completă aici).

Îmi face foarte tare cu ochiul workshop-ul de marți cu Florin Pravai de la Google: “Content is the king. Video is the queen. How to create video content for YouTube”.

Agenda evenimentului o găsiți aici.

Concurs cu invitații

Am două invitații de dat. Mecanismul concursului este simplu: îmi lăsați în comentarii cel mai tare lucru pe care l-ați văzut pe video sau pe care l-ați citit pe subiect în ultima perioadă de timp. Voi alege total subiectiv cei doi câștigători. Mâine seară, în jurul orei 20:00, o să anunț câștigătorii. Spor!

we-love-digital-forum

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. Cel mai tare lucru vazut pe video: porn

  2. #2 Comentariu nou

    Cel mai tare lucru pe care l-am citit in ultima perioada pe acest subiect este…chiar chiar acest eveniment de tip conferinta :)

  3. cel mai mișto video văzut recent e ăsta. mi se pare perfect realizat, e atât de real și – cum spun și autorii – diferit de scenele din filmele de la hollywood. poate și d-asta mi-a plăcut, că e real. realitatea e noul viral, nu? să-mi spui cum ți se pare.
    https://www.nowness.com/story/love-and-lust-in-la

  4. #4 Comentariu nou

    The rise of Snapchat – cea mai accesibila platforma prin care poti sa creezi video content & rata de content consumption there ?

  5. Cel mai tare lucru citit e robotul Microsoft care a devenit rasist si fan Donald Trump in cateva ore. Pe langa socul initial, stirea aia este oglinda fidela a ce sunt multi dintre noi.

    Mai multe am scris pe blog:

    https://emilcalinescu.eu/despre-oameni-si-roboti/

    (daca vei considera ca e SPAM, poti sterge linkul. el este doar pt tine)

  6. “Cel mai tare lucru pe care l-ați văzut pe video sau pe care l-ați citit pe subiect:” – vlogul tău de la eveniment şi articolul pe care îl vei scrie despre cum a fost, ce s-a discutat, etc. :D

  7. Cel mai tare lucru vazut si citit despre subiect este modul in care au facut oamenii de la KLM ultimul catalog : https://www.ifly50.com/EN_RO/50

Adaugă comentariu