Închide

Ce vrei să cauți?

Vineri susțin un workshop la CNSC

Astăzi începe Congresul Național al Studenților la Comunicare (CNSC), un eveniment organizat de PRIME România. Pe scurt, congresul respectiv este un eveniment care se întinde pe două zile și care este structurat în două părți: partea de conferințe și partea de workshop-uri.

În cadrul conferințelor se va discuta despre conceptul de PhyGital Marketing, o combinație între lumea digitală și cea reală, iar în cadrul workshop-urilor se vor face exerciții piaro-publicitare.

Eu am susținut și anul trecut un workshop în cadru CNSC și le-am dat participanților ca temă să gândească o mini-campanie digitală care să rezolve problema vânzătoarele unguroaice din Harghita și Covasna care nu vor să le vândă pâine românilor. A fost distractiv. Am și-o poză de atunci. :) O să vin cu o temă cel puțin la fel de provocatoare anul acesta.

Găsiți lista cu speakeri și susținători de workshop-uri aici, unde apar și eu ca mândru reprezentant al GMP PR. Așadar, dacă sunteți la congresul respectiv mâine, trăgeți-mă de mânecă sau chiar veniți la workshop-ul meu. Aveți garantată o apariție pe vlog. :)

phygital-marketing-cnsc

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu