Închide

Ce vrei să cauți?

Cum a fost la #FlyingROCKSTAR + CONCURS

Sâmbătă am fost la show-ul de Freestyle Motocross cu care “vă amenințam” săptămâna trecută. Cât a durat show-ul respectiv am stat pur și simplu “gură-cască” în mulțime și mă întrebam ce soi de vrăjitorie sau coduri de jocuri “in real life” folosesc indivizii de pe motoare.

Oamenii săreau de pe rampe și zburau în aer cu motorul sub/deasupra/pe lângă ei cu naturalețea cu care mă ridic de pe canapea și mă duc până la frigider să-mi iau o bere.

FlyingROCKSTAR-5

Pentru că nu vreau să vă rețin mult și sigur ați dat click pe articol mai mult pentru concurs decât pentru textul meu în care mă laud că i-am văzut pe viu pe super-oamenii ăștia, vă zic pe scurt:

A fost genul acela de acțiune pe care trebuie să o vezi cu ochii tăi ca să crezi cu adevărat că ce fac oamenii ăștia e pe bune. Altfel vei trăi toată viața cu toate clipurile alea cu ei sunt făcături ordinare pe bază de pixel albastru.

FlyingROCKSTAR-1

Am tras pe cameră câteva trick-uri și le-am împachetat într-un clip:

Cum a fost la Flying ROCKSTAR Energy TourAm zis să pun un clip separat cu partea asta din #VLOG154, ca să separ partea fun a zilei de sâmbătă de cealaltă parte. Enjoy! :) #FlyingROCKSTAR
►Care e faza cu show-ul ăsta: www.mariciu.ro/super-show-urban-de-fmx
►ABONEAZĂ-TE: http://goo.gl/qJdB2F Fac un episod de vlog în fiecare zi.
►Piesa din clip: https://goo.gl/tKeS80

Posted by Mariciu.ro on Monday, 23 May 2016

 

CONCURS:

Am o pereche de căști și un tricou ROCKSTAR Energy Drink pe care vreau să le dau unuia dintre voi. Tot ce trebuie să faceți este să dați un like și-un share pe Facebook clipului de mai sus. Îl găsiți aici. Trebuie să fiți atenți și să dați share public, ca să văd și eu cine cum a dat. O să aleg joi dimineață un câștigător cu ajutorul Random.org.

Premiile arată așa:

FlyingROCKSTAR-CONCURS

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu