Închide

Ce vrei să cauți?

Câteva gânduri despre GoPro Hero Session

Pentru că vreau să îmi duc vlogul la următorul nivel în viitorul suspect de apropiat, m-am rătăcit azi printre mai multe modele de drone pe diverse site-uri.

La un moment dat am dat un click aiurea pe undeva și am ajuns la un GoPro Session, moment în care mi-am adus aminte că aveam un draft mental despre experiența mea cu jucăria respectivă pe care nu l-am concretizat încă într-un articol pe blog.

Așadar, cu scuzele de rigoare pentru întârzierea ceferistică, cam asta-i părerea mea despre GoPro Session-ul pe care l-am avut în teste câteva zile mulțumită celor de la F64:

Cu prima ocazie cu care se ivește oportunitatea de a filma ceva mișto pentru vlog într-un loc care implică multă apă, o să îl cumpăr fără să stau pe gânduri.

Asta pentru că este un cubuleț super ușor de cărat după tine, rezistent la apă, care trage sunetul mai mult decât ok, iar imaginea este excelentă (dacă te duce capul să îi ștergi obiectivul din când în când – o să vedeți mai jos la ce mă refer).

go-pro-session

Îl recomand într-o combinație cu un microSD card de calitate (cei de la F64 au un pachet gata făcut) ca să nu întâmpinați vreo formă de delay între sunet și video. Vă mai recomand și să vă gândiți bine la ce o să-l folosiți și să vă uitați după accesoriile potrivite.

Eu l-am folosit la o sesiune de Stand Up Paddling (după cum veți vedea în episodul de vlog atașat mai jos în acest articol) și am avut nevoie doar de un stick plutitor în ideea în care erau șanse mari să cad în apă și să pierd goprojucăria. Ulterior mi-am dat seama că era bună și o chestie d-aia de pus pe cap – stil miner, ca să am ambele mâini libere, să dau la vâslă. :)

La capitolul preț, 999 de lei este o sumă mai mult decât corectă pentru el (cât e la ofertă acum la F64). Vă recomand să rezistați tentației să dați de două/trei ori mai puțini bani pe o copie stil Evolio pentru că diferența de preț va fi reflectată în calitatea imaginii, sunetului și bateriei.

Dacă vreți să vedeți cum arată un clip tras cu camera respectivă, aruncați un ochi pe episodul meu de vlog în care am fost cu placa pe lac. Cadrele trase cu GoPro Session încep de la minutul 3:48. Sunt sigur că dacă prindeam mai multă lumină și mă ducea capul să șterg din când în când camera, se vedea muuult mai bine. :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    intrebare stupidă: face și poze? ar putea fi folosită și pe post de cameră foto?

Adaugă comentariu