Închide

Ce vrei să cauți?

Vrei să câștigi iPhone-ul 6 marician?

MEGA-UPDATE: Câștigătorul iPhone-ului este Petre Zaharia. A fost contactat și validat. #BineBoss! Sunt curios dacă este un fin urmăritor al vlogului sau blogului. :D

Probabil ai văzut, probabil nu. Săptămâna trecută, Zuzu mi-a dat 1000 de euro ca să dau o petrecere cu prietenii, iar eu am făcut altceva cu banii. :))

Asta în ideea în care există acum o campanie promoțională în care Zuzu dă zece premii a câte 1000 de euro și unul de 10.000 de euro, cu ocazia faptului că anul acesta împlinește 10 ani de prezență la raft în țărișoara noastră dragă. Pe lângă premiile în bani, cu care câștigătorii pot face absolut ce vor ei, party sau să îi cheltuie după bunul plac, Zuzu mai dă și câte zece torturi pe zi. :D

Brief-ul a sunat așa:

Mariciule, nu contează că dai petrecerea cu 100 de oameni în club sau că o dai acasă doar tu cu Ioneasca și Săshica, important e să fii tu fericit. Noi îți dăm banii, mai departe tu hotărăști ce faci cu ei. Have fun!

Acum, eu am întors petrecerea asta pe toate părțile și am lovit-o cu mai multe idei, care mai de care mai îndrăzneață. Asta pentru că voiam să dau petrecere despre care să vorbească lumea. Până la urma e vorba despre reputația mea de party animal. :)

După mai bine de o săptămână de dat cu petrecerea de toți pereții minții, într-o noapte, pe la ora 3, m-a lovit ideea:

Pe principiul “dacă e loc de făcut cinste, vine toată lumea la party, chiar și ăia care nu mă suportă”, m-am întrebat retoric: “Cum ar fi să cheltui mia de euro pe ceva pentru sufletul meu, un iPhone 7 Plus, iar petrecerea să o dau pe banii prietenilor?”.

iphone-cu-banii-de-la-zuzu

A doua zi i-am plasat ideea lui Zuzu, iar “OK-ul” a venit cu viteza luminii. Awesome Zuzu is awesome! Așa că au ieșit episoade astea de vlog:

Cel în care am anunțat nebunia:

Cel în care am dat petrecerea pe banii prietenilor:

Care e faza cu iPhone-ul despre care vorbeam în titlu?

Păi… ca să fiu totuși băiat fin măcar cu cineva în lumea asta, dacă pe prieteni i-am pus să-și plătească berea și micii, am zis să îmi dau la concurs smartelefonul pe care îl aveam în dotare înainte să apară iPhone 7 Plus în viața mea.

Așadar, pun la bătaie un iPhone 6 de 64GB aproape nou (pentru că a fost schimbat pe garanție în urmă cu trei luni), dar care este blocat în Orange și își pierde garanția dacă îl deblochezi. iJucăria vine la pachet cu toate cele: cutie, încărcător + cablu și căști.

Cum îl câștigi?

Super-simplu. Cumperi un produs Zuzu (sau mai multe) participant la campania promoțională, trimiți codul de pe ambalaj la 1793 sau îl înscrii pe www.zuzu10.ro, dar în “coada” codului mai scrii și “MARICIU” (fără ghilimelele de rigoare). Să lași un spațiu între cod și numele meu.

Partea mișto e că intri automat în tragere la sorți atât pentru iPhone-ul meu, cât și pentru premiile campaniei Zuzu, iar dacă o să câștigi și banii, poți să faci orice vrei cu ei, la fel ca mine. :))

Un aspect foarte important este acela că trebuie fie să păstrezi ambalajele codurilor, fie să decupezi codul de pe ambalajele respective. Mai există și varianta în care îi faci codului poză, dar, mare atenție, imaginea trebuie să dovedească în mod indubitabil faptul că fotografia nu a fost făcută în vreun magazin, ci după ce ai cumpărat produsul.

Codurile le poți trimite până pe 20 noiembrie, când se încheie campania.

Când anunț câștigătorul?

Aici iau cu copy-paste din regulamentul făcut special de agenția organizatoare, după ce a auzit că sunt atât de nebun încât să-mi dau telefonul ca premiu. :))

Extragerea va fi făcută de Marian Ionescu, într-o sesiune “Live” pe Facebook, pe pagina cu numele Mariciu.ro în intervalul 20-3o noiembrie. Extragerea va utiliza platforma Random.org și va selecta aleator un câștigător și cinci rezerve.

Faza cu rezervele e simplă, dacă persoana pe care o extrag prima oară nu are ambalajele sau poza respectivă despre care am scris mai sus, intră în schemă rezervele, una câte una. :)

În speranța că am fost cât de cât clar cu articolul de față, vă urez succes și aștept cât mai multe înscrieri în concurs. Să pară că telefonul meu este foarte dorit de toată lumea. :))

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    După ce am văzut clipul am introdus codul pe site, si “MARICIU” am scris la motiv de petrecere. Nu e ok, nu?

  2. #2 Comentariu nou

    Of. Eu avea alt plan.
    Tu îmi dadeai telefonul, eu ziceam ca l-am cumparat si astfel justificam lipsa a 2.000 de lei din conturile familiei. Stiam eu ca e prea usor ca sa imi iasa.

  3. #3 Comentariu nou

    Salut .. super initiativa. Am participat cu câteva iaurturi :) Pe cand extragerea ?? Numa bine !

  4. Cine a câștigat telefonul iphone6?

Adaugă comentariu