Închide

Ce vrei să cauți?

O părere despre #BizSMScamp

Acum doi ani și câteva zile scriam într-un articol pe blog: “Este prima oară când merg la o tabără organizată de BIZ și nu știu exact la ce să mă aștept”.

La o distanță de două tabere de iarnă și încă două de vară, cred că știu  despre ce este vorba cu taberele respective și, mai mult de atât, cred că anticipez care va fi tiparul celei care va avea loc între 24 și 27 noiembrie.

O tabără de social media marketing organizată de Biz este un fel de team-building în care sunt implicați mai mulți jucători din peisajul online-ului românesc: agenții, companii și bloggeri/vloggeri. Așa că mai mulți indivizi din toate cele trei “tabere” se adună la un loc, fac schimb de idei și intră în tot felul de jocuri pe bază de brief-uri jucăușe și distracție serioasă.

Din tot mixul ăsta ies idei inedite și amintiri memorabile. Așa că și iarna aceasta o să fac din nou act de prezență la cea de-a cincea mea tabără de gen și plec spre Pârâul Rece având la purtător drona, camerele de filmat și convingerea că și de data asta mă voi întoarce acasă cu câteva kilograme în plus de două tipuri de cunoștințe (oameni și informație).

Aștept cu interes toate suprizele pe care le-au pregătit cei de la Biz și de data aceasta. La ediția din vară am participat la o competiție de dezbateri care a făcut senzație printre participanți. :)

social-media-camp-winter-2016

Dacă vreți să vedeți cum a fost tabăra de astă vară, aruncați un ochi pe cele trei episoade de vlog prestate de acolo:

Ziua I

Ziua II

Ziua III

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu