Închide

Ce vrei să cauți?

O să blocăm Internetul cu atâtea păreri

Știu că e teribil de ironic faptul că titlul ăsta tronează pe un blog al cărui slogan de sub logo zice că este un “Loc de dat cu părerea” și că este îndosariat în categoria “Păreri”, dar trebuie să recunosc că în ultimele zile m-am tot întrebat cât o să mai dureze tornadele zilnice de păreri. Păreri care devin din ce în ce mai acide și pasionale, tranșând orice subiect ieșit în cale. De la exercițiile pe bază de rachete nucleare ale nord-coreenilor, la tragica moarte a unor copii în munții Retezat.

Zilnic se revarsă mii de postări care generează sute de mii de comentarii cu păreri împărțite. Zilnic mii și mii de tastaturi zac sugrumate sub presa părerilor unor indivizi care “știu ei mai bune cum stă treaba de fapt”. Cred că una dintre cele mai mari provocări ale omului anului 2017 este să tacă din tastatură. Să-și recunoască lui însuși că habar n-are despre ce dracu’ vorbesc prietenii lui pe Internet și să admită că nu are rost să mai umple niște servere cu kilobiții lui acizi.

Pe bune, eu bănuiesc că la un moment dat autostrada Internetului va ceda sub debitul mare de păreri și ne vom alege cu un ambuteiaj apocaliptic din care nu vom mai putea ieși decât întorcându-ne la forma primară de creat și consumat chestii pe Internet: share-uit poze cu pisicuțe drăgălașe și “stalkărit” pozele din vacanță ale cunoștințelor.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Boss, gif-ul ala imi distrage grav atentia de la articol. Bine ca n-am epilepsie sau ceva :))

Adaugă comentariu