Închide

Ce vrei să cauți?

O mașină de tuns barba care-mi aduce liniște în casă

Oamenii de la Rowenta m-au invitat să testez o mașină de tuns barba și chiar a picat la fix inițiativa lor pentru că aveam două jucării ale căror lame nu mai dădeau randament în lupta cu peluza de pe fața mea. Așa că am răspuns la mailul cu propunerea lor fără să mă uit exact ce jucărie de tuns barba urma să testez, iar asta a făcut surpriza să fie și mai mare.

Pe scurt, jucăria respectivă, pe nume de produs: Rowenta AIR FORCE PRECISION TN4800 (o găsiți aici), are un sistem de aspirare a bărbii tăiate care poartă numele de vacuum technology și care aspiră până la 90% din părul tăiat.

Aur curat pentru mine din moment ce chestia asta cu părul tăiat de mașină care ajunge pe chiuvetă și în tot spațiul de pe lângă ea a provocat de-a lungul timpului multă gălăgie în Cuibul Ionescian. Asta pentru că nu reușesc niciodată să fac curățenie lună la locul muncii.

Sunt profund incompetent la capitolul ăsta, așa că Ioneasca mă pune la colț pe coji de nucă aproape de fiecare dată după ce îmi tund barba. Activitate care se pare că va lua sfârșit în curând.

Am testat mașina în vlogul pe care îl veți găsi mai jos, iar rezultatele sunt surprinzătoare. Nu am adunat părul tăiat din barbă la un loc să fac studii procentuale, dar tind să cred că jucăria respectivă chiar se ține de cuvânt la partea cu aspiratul a 90% din păr. O chiuvetă care înainte părea rudă de gradul I cu vărul păros din Familia Addams arată acum abordabilă din perspectiva unei curățări rapide. :))

Referitor la alte două lucruri cu care se mai laudă mașina din dotare, are lame cu înveliș din titan, iar reglajul este foarte fin (de până la 0,5 mm) – aur curat pentru tuns barba. Vreau să îmi las barba mai mare în perioada următoare și chiar aveam nevoie de un reglaj mai fin.

Alte informații probabil evidente, în cutia mașinii o să găsiți lichid și perie de curățare, plus încărcătorul.

Promit solemn să fac uz de mașina respectivă în perioada următoare și să vă țin la curent dacă treaba merge ca la manual. Eu am o presimțire bună vizavi de dânsa.

Găsiți aici vlogul în care am vorbit despre ea:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu