Închide

Ce vrei să cauți?

Sezonul 2 Westworld o să fie bombă!

Aseară am fost să văd primul episod al sezonului 2 Westworld. #BăNene, este bestial!

În timp ce mă uitam la el și aplaudam de fericire cu fiecare celulă din corp, o bucățică din mintea mea urla de supărare că HBO nu aruncă toate episoadele pe interneți ca Netflix și că nu pot face Sfântul Binging. Adică, pe bune, primul episod este atât de finnesse încât îți dorești să nu se termine până nu se termină de tot sezonul.

Nu dau cu spoilere, zic doar atât, scenariștii au găsit o soluție să dea un boost serialului chiar și după moartea personajului interpretat de Anthony Hopkins, Robert Ford. O să vedeți despre ce este vorba la contactul vizual cu primul episod.

Cantitatea de împușcături și de sânge vărsat parcă este totuși un pic mai mare decât în sezonul 1. Cantitatea de trupuri goale este cam la fel. Calitatea dialogurilor este parcă și mai bună, chiar generează râsete printre clasicele reacții “westworlduiene” de tip “Nu creeed! WTF?!?”.

Așadar, puneți-vă centura de siguranță pentru S02E01 care va apărea pe 23 aprilie pe HBO și HBO GO, apoi înarmați-vă cu răbdare săptămânală până la finalul sezonului.

Nota 10, Westworld, stai jos!

https://youtu.be/HkyMsoF4Evw

P.S. Lăsați-mi un comentariu mai jos dacă vreți să prestez un articol cu recomandări de seriale. Să aveți cu ce să vă tocați nopțile săptămânii de lucru și zilele complete de weekend.

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Prima oara stai sa las un comentariu clasic de blog: Stie cineva cand apare sezonul 2?
    Asa! Eu zic ca e pacat daca nu faci si tu recomandari de seriale. Tare imi e sa nu fi ratat vreunul.

  2. #2 Comentariu nou

    Ar fi tare sa faci recomandari pentru fiecare zi a saptamanii.

    Luni – Westworld
    Marti – …

Adaugă comentariu