Închide

Ce vrei să cauți?

Un burgăraș pe care l-aș vrea prezent la Electric Castle

Sunt sclavul pasiunii mele pentru burgărași. E viciul meu și mă aștept să fiu oricând filmat de vreun reporter în timp ce înfulec un burgăraș la mare pe plajă. 😄

Tocmai d-asta simt că a venit acel moment al pasiunii mele în care pot să fac pasul de la consumator la creator. Cred că am acumulat suficientă experiență încât să fac un experiment reușit pe bază de ingrediente burgăristice.

Așa că am profitat de inițiativa celor de la Lidl, care vor să adune de la oameni cât mai multe rețete de burgărași, să le testeze și să aleagă una care va îmbrăca Royal Burgerul care ne va potoli foamea anul ăsta la Electric Castle.

Pe scurt, oricine poate intra aici și își poate scrie rețeta de burgăraș. Singura condiție e ca elemente de bază ale burgărașului (chifla, carnea și leguma) să fie din Lidl. Adică să fie luate frumos cu link de aici și de aici.

Restul ingredientelor să fie apoi de găsit la vânzare în spațiul carpato-danubiano-pontic, să nu existe o problemă în facerea și degustarea lui.

Pentru creatorii rețetelor Lidl oferă 24 de abonamente duble la EC, iar creatorul rețetei câștigătoare va primi o experiență regală completă (Invitație VIP Premium Access Pass + Regular Camping + Fast lane for 2 + Pre-Pitched Tent in Royal Village).

Rețeta mea e simplă, familiară și de vară:

– Chiflă
– Carne
– Roșii
– Telemea de oaie
– Puțină sare pe roșii
– Puțin piper pe carne
– Ceapă verde tăiată și presărată peste roșii.

Bonus: Țepușa de lemn care va fi trecută prin burgăraș va trebui să aibă o umbreluță. În caz că plouă. :)

Sper ca degustătorii Lidl să fie de acord cu mine că ăstă-i burgărașul ce tre’ pentru Electric Castle. Bonus, îi las să-l numească Mariciu Royal Burgăraș fără să le cer vreun ban pentru asta, iar pachetul regal îl voi dona comunității ionesciene. Asta cu condiția să-mi pună la dispoziție o conductă cu burgărași moka pe durata Electric Castle.

Toată acțiunea ține până pe 6 mai. Găsiți aici mai multe detalii. Țineți-mi pumnii dacă nu cumva partikipați și voi cu rețeta voastră.

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Îi lipseşte un strat de mămăligă. :-)

Adaugă comentariu