Închide

Ce vrei să cauți?

Aveți recomandări de saloane de tatuaje?

Probabil ați văzut, probabil nu, în Budapesta am făcut o nebunie cu a mea soție (jap, am făcut și-o rimă!). Ne-am fâcut câte un tatuaj permanent pe mâinile din dotare. Ea și-a tatuat ceva frumos, iar eu ceva delicios. Deh, fiecare cu simțul lui estetic, cum ar veni. :)

Ea a ridicat un pic piciorul de pe accelerație când vine vorba de tatuaje, însă eu am câteva restanțe de recuperat, cam patru tatuaje așa, puțin mai mari decât o monedă de cincizeci de bani. Așa că mă aflu în situația în care caut un maestru tatuator sau un salon de tatuaje blanao prin București.

Cum Machina Electrica și-a scos din priză aparatele de tatuat și se pare că își mută punctul de lucru în altă țară, am decis să apelez la voi, cititorii blogului și privitorii vlogului, să îmi umpleți rubrica de comentarii cu recomandări. Așadar, rămân profund îndatorat în bere nefiltrată dacă îmi lăsați câteva link-uri cu saloane și artiști într-ale tatuajelor. Mă gândesc că articolul ăsta și mai ales comentariile voastre vor fi de ajutor pentru mai multă lume pe viitor.

Ideea e că eu vreau ca artiștii respectivi să mă ajute să fac și desenul tatuajului. Eu am deja ceva în cap, dar trebuie să fiu oleacă ajutat să extrag acel ceva din căpșor și să-l plasez strategic pe foaie, iar apoi pe mână.

Să fie primite toate recomandările, zic! Fie mai jos în comentarii, fie pe Facebook și Instagram cu tag sau chiar și în privat printr-un mesaj civilizat! Mulțumexoxo!

 

Later Edit: Găsiți aici și aici multe comentarii cu recomandări. Pwp!

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

8 comentarii Adaugă comentariu

  1. SoundWaves Tattoo Studio pe Calea Grivitei 186C, Sector 1. Poti sa-ti faci chiar si un tatuaj audio, ca sa fie more than meets the eye. :D

  2. #3 Comentariu nou

    Poti incerca la magazinul Cocor, la subsol. Salonul se numeste 2ndface Tattoo. Intreaba de Laurentiu, eu mi-am facut tatuajul acolo (l-ai vazut cand ne-am intalnit la Pepsi la un Universitate). Pe langa mine, tot acolo si-au facut si vreo alti 4-5 prieteni.

  3. Mai zic și aici: Famous Tattoo Studio <3

    https://www.facebook.com/famoustattoo/

  4. #7 Comentariu nou

    Soundwaves tatto , sunt cei mai buni .

  5. #8 Comentariu nou

    Interesanta idee, curaja initiativa cu tatuajele dupa fiecare calatorie! Succes!

Adaugă comentariu