Închide

Ce vrei să cauți?

Vreau să fac câteva cursuri de foto-video. Aveți recomandări?

Probabil se vede asta din satelit, dar vă zic și în scris: tot ce fac pe vlog de nouăsuteșicevadeepisoade este un conținut video care nu are vreo bază teoretică în spate. Nu am studiat vreodată ceva pe parte de foto-video, toate clipurile mele sunt rezultatul unui aruncat cu capul înainte, având la îndemână o cameră de filmat, un program de editat și câteva tutoriale de Adobe Premiere Pro consumate pe YouTube.

Tocmai d-asta, acum când vreau să mă implic total în crearea de conținut, vreau să fac câteva cursuri de foto-video, ca să înțeleg puțin și teoria din spatele practicii. Așa că vă întreb și pe voi dacă aveți recomandări de cursuri (offline sau online) pe care aș putea să le fac în perioada următoare.

Azi, de exemplu, am descoperit  un workshop (șoc și groază, click aici!) pentru tinerii între 16 și 22 de ani care sunt curioși cum stă treaba cu arta fotografiei care generează mii de like-uri pe interneți. Îi are profesori pe Dragoș Asaftei, Vlad Eftenie și Cristian Vasile, trei dintre cei mai cunoscuți fotografi de pe interneții românești. Sunt tentat să mă duc cu japca, chiar dacă am depășit limita de vârstă cu fix un deceniu. Doar nu mă dau afară. Cred.

E pus la cale de Canon, deci cred că vor fi mai îngăduitori având în vedere că jucăria principală cu care îmi fac vlogurile este un Canon 70D. În plus le-am menționat workshop-ul moka în articolul de față. Mă pun și eu bine ca să nu mă dea afară. :))

Acum, lăsând caterinca la o parte, aveți niște recomandări? Am găsit Masterclass-ul ăsta cu Spike Lee, Samuel L. Jackson, Werner Herzog, Steve Martin și mulți alți indivizi implicați în crearea de filme și clipuri blanao. Așadar, help! Mulțumexoxo!

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Recomand Punct – problema e ca e de la Cluj. Sunt cursuri făcute si organizate de Codin si Ramo de la Creative Monkeyz. E putin cam costisitoare treaba, dar am auzit ca merita. Check their website to are more – creativemonkeyz.com

  2. #2 Comentariu nou

    Caută-l pe facebook pe tipul ăsta: https://www.tiberiuarsene.com/contact/
    Te ajută el.

Adaugă comentariu