Închide

Ce vrei să cauți?

KFC s-a apucat să creeze conținut video #pebune

Mă țin de aproape o săptămână să scriu despre asta, dar sunt un haos pe steroizi și am apucat de abia acum să dau un copy-ponta-paste cinstit într-un articol pe blog la link-ul de YouTube de mai jos.

Pe foarte scurt, că tot nu am rezolvat problema cu haosul din viața mea, KFC s-a apucat de creat conținut #pebune pe interneți și a prestat un serial despre viața unei dudui captivă în universul ăsta al interacțiunilor virtuale, uitând ce-i aia viață offline. Cam ca mine așa. Doar că pe mine încă mă suportă Ioneasca, ba chiar a fost atât de cray cray încât și-a dat acordul în scris la primărie să-mi fie soață.

Revenind la serialul prestat de stăpânii galaxiei la capitolul “Crispy Strips și Asociații”, mi se pare foarte curajos și smart să te apuci tu ca brand să creezi conținut ca lumea pe interneții românești. Mai ales că oamenii l-au facut ca la carte, e super filmat, actorii și miștocuți, scenariul e puțin cam prea adolescentin pentru gusturile mele îmbătrânite, dar per total cred că o să facă oleacă de valuri pe interneți. Chiar mă uitam în comentarii pe YouTube și reacțiile erau foarte bune.

Dacă se ține de treabă, KFC chiar ar putea deveni primul brand din România cu un canal de YouTube #pebune și cu fani care sunt #pebune acolo pentru conținutul pe care el îl creează. GG, KFC! Să-ți trăiască sosul de usturoi! :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Iar numele actriței este Ana Maria Guran, a fost premiată titlul de tânără speranță pentru prestația de debut cinematografic din filmul Lumea e a mea.

Adaugă comentariu