Închide

Ce vrei să cauți?

Prima zi de #UNTOLD2018

O să încerc să pun zilnic la un loc aici pe blog câteva gânduri despre fiecare zi de Untold în parte. Asta pentru că unii dintre voi poate nu au răbdare să-mi asculte rârâiala pe vlog și, pe lângă asta, la poza mea de profil de pe Facebook scrie că sunt blogger oficial Untold. 😁

Așadar, să purcedem. Prima zi o pot descrie într-un cuvânt ca fiind #alergătură.

E alergătura aia după luatul acreditărilor, alergătura ca să știi exact unde-s poziționate cele mai bune standuri și rulote cu mâncare și băutură, e alergătura aia să descoperi tot ce ți-au pregătit organizatorii pentru anul ăsta. Pe lângă asta e alergătura să prinzi cadre și momente mișto cu artiștii din prima zi. Așa că te trezești pe la 2 dimineața că ți s-au aprins toate beculețele pe bord.

Pe parte de artiști, The Chainsmokers au fost rachetă spațială. I-am văzut din fața scenei, din public și de la tribuna presei și din toate unghiurile au fost bestiali. Mi-a plăcut mult că alternau super-piesele lor cu altele la fel de cunoscute. Super-energie. Diplo a rupt prin muzică și lumini, cum jongla între piese și îți dădea la creierași cu agitația laserelor.

Poză prestată cu Canon M50 din mijlocul mulțimii la The Chainsmokers.

Pe parte de mâncare și băutură, am o veste bună și una rea. Vestea bună e că Circus Pub e pe zonă. Sunt poziționați vizavi de casa de bilete de la roată. Vestea rea e că Shoteria nu e pe zonă. E un alt stand cu shoturi și am văzut că are și el găletușe cu diverse licori, dar nu m-a lăsat inima să înșel Sfânta Shoterie. E bine totuși că există Absolut Party City între stadion și polivalentă, o să-mi fac veacul p-acolo.

Pe parte de surprize de la organizatori, anul ăsta există și un Media Village cu acces pentru câteva zeci de persoane, iar eu sunt printre ele. E un colț de Untold unde se intersectează vedetele cu bloggeri și oameni din presă. Sper să prind ceva blanao pe vlog cu vreun vedet. :)

Cam atât pentru ziua de ieri. Revin și mâine cu detalii în format video și text. Apropo de asta, vlogul zilei îl găsiți plasat cu stil și grație mai jos:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Nu mai recomanda Circus Pub.. doar tie iti livreaza burgeri buni. In rest isi bat joc

    • #2 Comentariu nou

      Bro, eu pe cine am trimis acolo, mi-a mulțumit apoi. Au avut o perioadă mai dubioasă acum ceva timp, când și am zis pe vlog că e momentul pentru o pauză, iar apoi și-au revenit și îi recomand cu drag pentru că sunt bestiali burgărașii. Zi-mi totuși ce problemă ai avut ca să fiu mai atent să văd care e faza.

Adaugă comentariu