Închide

Ce vrei să cauți?

Ziua a doua de #UNTOLD2018

Probabil ați auzit de FOMO, dar zic să vă spun totuși ce e, ca să fiu sigur că înțelegeți prin ce am trecut eu ieri.

FOMO vine de la “fear of missing out” și, în traducere liberă irinamargaretanistoriană, înseamnă “frica panicată de a rata chestii mișto care se petrec în alt loc decât ăla în care ești tu”.

Fix asta am simțit ieri de când am trecut de poarta festivalului. O panică totală că nu o să pot să fiu prezent în toate colțurile festivalului unde se întâmplă ceva mega-fin de filmat și de îndosariat în cutuița cu amintiri. Și evident că nu am reușit să ajung peste tot, dar din cât am reușit să acopăr cu prezența trebuie să menționez câteva aici pe blog:

Muzica

Kygo – fresh rău de tot flăcăul. Nu am reușit să mă bucur mult de prestația lui muzicală, dar promit să recuperez anul ăsta într-un alt context festivalier.

Tiesto – #BăNene, eu făceam mișto înainte de show-ul lui că plutește în jurul lui un nor de uitare, dar când s-a pus la pupitru și s-a urcat pe noi cu mix-urile pe bază de piese super-noi, s-a terminat cu șmecheria. Spectacolul de lumini și lasere, artificiile, fumul și flăcările, totul a fost impecabil. Omul e top.

Don Diablo – la fel ca anul trecut, omul e energie pură. Interacționează cu publicul și are piesele alea bune la el.

KSMR – am stat un pic la început, că era deja vreo 4 jumate dimineața, dar mi-a plăcut că are un intro animat pe care îl adaptează în limba locală în funcție de țara în care e.

Poză prestată cu Canon M50 din mijlocul mulțimii la KYGO.

Mâncarea

Am descoperit un burgăraș surprinzător. Asta pentru că era învelit în tortilla. Îl găsiți la standul cu mâncare mexicană din zona principală de food. Pe lângă el, am mai băgat o piadină cinstită dimineața la plecare. Recomand ambele descoperiri. :)

Băutura

Cuba Libre FTW, cu câte o pauză de Absolut Cranberry la Absolut Party City. Sper să nu se supere Olmeca pe mine, dar am stat departe de shoturi anul ăsta. :)

Activările

La Cool Spot-ul Head and Shoulders, fetele își pot face codițe, iar băieții freza. Pe lângă asta, dacă postezi de acolo și dai check in în place-ul făcut special pentru eveniment, primești limonadă.

La Fresh Corner-ul MOL de lângă roată, zilnic între 17:00 și 17:30 primești hot dog gratis dacă dai check in pe Facebook în locația creată special pentru Untold: Mol România (Untold). Pe lângă asta, dacă îți iei smoothie, mai primești unul gratis pe care ți-l prepari pedalând la o bicicletă.

Pe lângă astea două de mai sus, mi-au mai atras atenția spectacolele de stradă organizate de Untold, m-am întâlnit cu un show frumos care a fost anul trecut la FITS, am văzut că se dădeau chipsuri gratis pe lângă părculețul de lângă roată și a mi s-a părut simpatică și activarea Engie cu o scenă care se încarcă de la dansul oamenilor.

Revenim cu alte detalii și în articolul de mâine. Dacă vreți să vedeți vlogul zilei, îl găsiți plasat strategic mai jos:

Ca să mă întorc la FOMO-ul de la începutul articolului, cred că doar divinitatea ar putea să se bucure cu adevărat de tot ce înseamnă experiența Untold, fiind omniprezentă. Noi oamenii putem simula un pic omniprezența de festival cu ajutorul story-urilor de pe Instagram. :P

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu