Închide

Ce vrei să cauți?

De unde comanzi mâncare bună în București

Fratele vostru gurmand e șeful la comenzi pe uber eats, foodpanda și glovo. Drept urmare consideră că este în măsură să vă recomande câteva restaurante de unde să vă comandați mâncare de manual.

Burgeri

Circus Pub – impecabil, nr. 1 în topul burgărașilor mei, comanda vine mereu cum trebuie. Elvețienii fac ceasuri fine, Circus Pub face burgeri fini. De ceva timp au și niște hot-dogs de o iei razna. Recomand OMG Hot-Dog și George Burger. Cu cartofi și sos samurai. Amin!

Burgeria Știrbei – burgărașii lui Malacu sunt aur curat. Comanda vine rapid, mâncarea e delicioasă, prețul e corect, viața e frumos. Pwp!

Ciorbe și supe

The Soup Carousel – de când Ciorbăria copiază Vama și “nu mai e ce-a fost”, a trebuit să ne reorientăm. Asta pentru că eu cu a mea soție suntem în Topul Internațional al Ciorbarilor aflați încă în viață. După multe rătăciri prin meniurile altor restaurante și ciorbării, am descoperit The Soup Carousel. Cred că avem peste 100 de comenzi plasate la ei deja. Asta pentru că ciorbele și supele oamenilor sunt delicioase și sunt la fel de bine gătite indiferent de vremea de afară sau de criza rodiei de pe piața internațională. Oamenii sunt megaboși pe ce fac și sper să rămâna mereu așa! Respect!

Mâncare românească

Restaurant Dristor – Ăsta este restaurantul care m-a surprins cel mai tare în toată cariera mea de utilizator de aplicații de comandat mâncare. Bifează impecabil pe toate palierele, de la ciorbă, la felul II și desert. Prețuri megabune și mâncarea ca la mama-soacră acasă. Adică bestială!

Nicolai To Go – Nenea Nicolai știe meserie. Are un pui bestial, niște sandvișuri dintr-un univers paralel mult mai fericit și o supă de pui de manual. De gogoși nu mai zic nimic că după aia ziceți că m-a plătit să îi fac reclamă. Megarecomand!

Grătar (pui și porc)

Pui pe jar – Este o descoperire nouă și m-a dat pe spate. Are o super-ceafa, niște cartofi wedges bestiali și un sos de maioneză cu usturoi rudă de gradul I cu sosul de la KFC. Ioneasca zice că și puiul e bun. Deci comandați cu încredere.

Porto Gallo – Am comandat de la ei cât încă nu descoperisem Pui pe jar. Sunt buni. Au un pui excelent, dar nu prea au talent la capitolul sosuri. Recomand să vă faceți un mujdei cinstit acasă înainte să vină comanda. Sau să aveți în frigider un sos de la KFC, d-ăla de se vinde în supermarketuri.

Pizza

Trenta – de ani de zile comand doar Suprema de la Trenta. E fix ce am nevoie. Dacă ar fi și Don Vito (de la Amzei) în vreuna dintre aplicații, cu siguranță aș comanda doar Diavola de la el.

 

În încheierea articolului de față, simt nevoie să menționez că nu e vreo urmă de sponsorizare în toată ecuația ci doar respect profund pentru  restaurantele de mai sus, care țin steagul sus la capitolul calitate. E multă muncă în domeniul ăsta alimentar, iar ei o fac impecabil.

Și, apropo, dacă aveți recomandări de alte restaurante care credeți că joacă în aceeași ligă cu cele de mai sus, lăsați-le cu talent în comentarii.

Să avem poftă, zic!

(Nu știu sursele meme-ului de mai sus și a celui din thumbnail, așa că dau sursă către site-ul EuropaFM, de unde le-am și dat jos)

 

Abonează-te la vlogul meu aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Incearca si Bibo Burgers ! Un cheesburger si cartofi prajiti cu verdeata si usturoi ! Nu am fost platit pentru reclama :)

  2. #2 Comentariu nou

    Ar trebui sa mergi la Burgheria Stirbei in locatie, sa vezi exact cum ii prepara doamnele de acolo si cum se comporta malacul exact ca un patron roman incult si idiot cu ele. Este genul de patron pentru care nu ar trebui sa lucreze nimeni niciodata. Asa am renuntat la burgerii de la ei, sunt si altii buni.

Adaugă comentariu