Închide

Ce vrei să cauți?

“Redirect 301” la românii din offline

Nu ştiu dacă aţi văzut şi voi dar toate magazinele din pasajul pietonal Sf. Gheorghe au fost demolate, inclusiv chioşcul ăla de avea sigla veche de la Starbucks.

 

Că toată demolarea asta s-a întâmplat pentru că probabil nu s-au mai putut da şi lua şpăguţele de rigoare, important este că de acum încolo, pasajul va face faţă, pe toată lăţimea, râurilor de oameni care merg în barurile/cluburile/pub-urile din Centrul Vechi.

 

 

Ce mi-a atras atenţia a fost faptul că patronii a două dintre magazinele demolate au zis să nu îşi piardă clienţii fideli şi au făcut un mic “redirect 301” pe zidurile pasajului.

 

Cel din poză este, cum vedeţi şi voi, redirectul PLAFAR-ului iar în pasaj mai era un zid pictat cu roşu pe care scria “Invitaţii nuntă: Nr. 07******** – Ne-am mutat 50 m mai încolo” (ceva de genu’ ăsta).

 

Să nu vă mai aud că ziceţi despre români că nu se adaptează la orice situaţie! :)

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Bine, ceva asemanator dar minor faceau magazinele cand se mutau. Aruncau o foaie pe usa la noul magazin “Ne-am mutat colo..” si daca ceilalti acceptau, ei statea linistiti.

    Decat ceva foarte bun te face sa te duci dupa el la noua locatie. Batranii sigur nu fac asta penru ca stim cat de fixisti sunt.

Adaugă comentariu