Una dintre cele mai mari bătălii pe care le am de purtat cu mine însumi este trezitul de dimineață. Am încercat toate rețetele și combinațiile din galaxie. De la aia cu pusul telefonului cu alarmă agresivă în camera cealaltă, la tot felul de aplicații de somn care să înceapă să-mi dea cu notificări pe la pleoape când consideră că am dormit suficient. Degeaba, mintea mea găsește mereu scuzele perfecte și tot felul de tertipuri ca să mă tragă la loc în pat, unde somnul e dulce și întârziere catastrofală.

Așa că după 30 de ani de inactivitate în zona de băut cafea, am început să experimentez trezitul pe bază de aromă de cafea. Partea bună e că funcționează, problema e lenea mă împiedică să ajung până la aparatul de cafea să îl pornesc. Așa că, în timp ce scriam articolul de față, mi-a venit ideea să-mi pun telefonul cu alarmă cu tot lângă aparatul de cafea. O să revin cu detalii pe acest subiect. Sunt tare curios cu ce soluție de avarie o să vină partea leneșă din mine, ca să fenteze schema asta proaspăt născocită.

În altă ordine de idei, numele aliatului în lupta asta este BeanZ Cafe, iar treaba cu el este foarte simplă. Îți iei un aparat de la ei de pe site și aici te pot ajuta și eu cu un cod de reducere în valoare de 100 de lei (BEANZMARICIU), îți alegi un abonament lunar prin care îți primești capsulele (toată povestea merge doar așa, pe bază de abonament lunar, dar poți să renunți oricând la el), iar produsele îți vin frumos acasă sau la birou. Aparatul vine la pachet cu un “Welcome Kit” ca să apuci să deguști sortimentele din dotare, să te poți hotărî apoi ce capsule vrei să primești în abonamentul lunar.

Până atunci poți să faci aici un quiz, să vezi ce sortiment ți se potrivește. Oricum, eu cred că doar pe încercate o să îți dai seama ce îți place mai mult. :)

Pe final de articol, urați-mi succes în bătălia mea zilnică, ca să vă urez și eu spor la ales sortimentul care vi se potrivește.

Atenție! Codul se aplică doar dacă vă luați aparatul separat, fără un pachet promoțional aparat+cafea. Enjoy! :D

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. E buna cafeaua, am incercat-o la showroom-ul din Promenada.
  PS: Poza e din #AventuraIonesciană #CuAutorulota ?

  • #2

   Sincer mie mi-a plăcut, cu toate că sunt începător într-ale cafelei, dar ce mă face să cred că este cu adevărat bună este faptul că îi place Ioneascăi. Ea e mai profesionistă în zona asta. :)) Dap, poza e făcută în #AventuraIonesciană, la Vatra Dornei. :D

 2. Arata foarte bine! Si gustul sigur e bun!

 3. #4

  N-am baut niciodata cafea, nu mi se parea ca ne putem imprieteni insa uite, as incepe cu cea de la Beanz..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.