Stăteam azi și mă gândeam că, privind dintr-o perspectivă optimistă tot tabloul, țara asta a avut și un câștig din tot coșmarul în care niște mistreți slinoși au ocupat funcții de conducere în pozițiile cheie ale sportului românesc și au sufocat frumusețea sportului în somn, cu perna, ca să își construiască palate și să-și cumpere mașini și amante de lux.

Dacă fotbalul și atletismul mergeau în continuare, umpleau săli și aduceau cupe, medalii și locuri fruntașe în competiții la nivel mondial, ziarele de sport se vindeau, site-urile de sport măreau abonamentele de hosting ca să facă față la milioanele de cititori, iar Tolontan scria în continuare despre sport.

Astfel probabil că ignora ponturile și lăsa în aer niște investigații precum cele care au scos la iveală mizeriile de la Hexi Pharma sau povestea absolut incredibilă a managerului spitalului Malaxa, care folosea bugetul spitalului în interesul personal, răsfățându-și iubita cu bijuterii și operații estetice.

Așa că data viitoare când vreun mistreț tras de Tolontan prin articole va arunca în aer cu înjurături, adresa de expediție ar trebui să fie cea a mistreților care au distrus sportul românesc. Dacă mai aveam sport, poate că ei puteau liniștiți să își facă de cap în continuare, fără să ajungă vedete pe interneți.

Nu vreau să îi umbresc cumva meritele lui Tolontan, dar simt nevoie să le mulțumesc pe această cale indivizilor care au omorât sportul românesc. Băieți, să trăiți ani buni, după gratii!

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. sa nu uitam totusi, ca tolontan ataca doar subiecte care par a-i fi servite.

    • #2

      Da, dar dacă îi servea sportul subiecte, poate că se mulțumea doar cu el. :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.