Flanco pregătește al cincilea an de Black Friday în România cu reduceri trăsnet de sănătoase de până la 80% și concursuri interactive pe radio și în magazine, care vor fi anunțate și pe pagina de Facebook Flanco.

Totul începe vineri – 20 noiembrie și va dura trei zile, până duminică – 22 noiembrie, iar reducerile vor fi disponibile atât online cât și în magazine.

flanco-black-friday

Acum, ca un băiat bun care sunt, am pentru voi o serie de ponturi în caz că vreți să vă bucurați de reducerile cu care vor să ne împrietenească cei de la Flanco:

 • Dacă nu aveți cont deja, intrați pe Flanco.ro și faceți-vă. Abonați-vă la newsletter ca să fiți la curent cu toate reducerile.
 • Dacă nu v-ați mișcat cu viteza trăsnetului, ați ratat reducerile și s-a epuizat stocul pe site, încercați și offline: mergeți la cel mai apropiat magazin Flanco și verificați acolo stocul.
 • Dacă vreți să mergeți într-un magazin Flanco să vedeți produsul, am o veste bună pentru voi: magazinele vor avea program prelungit de funcționare în toate cele trei zile ale campaniei.
 • Vedeți ce modalitate de plată aveți la dispoziție și verificați ofertele financiare. Dacă nu aveți toți banii cash, Flanco vă pune la dispoziție o ofertă de creditare fără dobândă chiar și pentru produsele aflate la reducere.
 • Flanco are serviciul “Coletul Flanco – tu deschizi, tu decizi”, care vă perminte să deschideți coletul și să verificați starea produsului. Nu uitați să faceți uz de serviciul respectiv când comandați.

Acestea fiind scrise, vă urez o sesiune de shopping cât mai reușită și aș aprecia dacă mă veți anunța și pe mine ce ați cumpărat, că poate merg pe mâna voastră și îmi iau și eu ceva. :)

happy

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Eh.. sa fim seriosi. Toti au marit preturile, iar lumea inca mai pune botul la asa zisele promotii.
  Toate magazinele mari ridica preturile inainte de Black Friday ca sa aiba ce reduce: ba accesorii, ba laptopuri, ba TV sau altele.
  De 2,3 saptamani ne spala creierii baietii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.