Închide

Ce vrei să cauți?

Fă-mă să înțeleg ce e în capul meu și vii cu mine la Bloggers Lan Party

UPDATE: Flăcăul care vine cu mine la BLPX este Horia Anton. Bine, boss! Vă mulțumesc pentru comentarii! Xoxo!

A fost “o vremea” în care pierdeam nopțile prin sălile cu calculatoare. După care au urmat vremurile în care aveam calculator și 25 din cei 40 de GB erau ocupați de jocuri, iar odată cu upgradarea calculatorului proporția de jocuri pe hard rămânea la fel.

Apoi încet-încet au dispărut de pe HDD-ul vieții mele. În afară de seria GTA, care mă obsedează, oleacă de FIFA, Max Payne, Prototype și niște Mafia, nu prea am mai jucat mare lucru. Anul trecut, de exemplu, am pus mâna pe un controller doar în cadrul Bloggers Lan Party și cel mai probabil la fel va fi și anul ăsta. Cred că asta este de altfel și explicația pentru bătaia pe care mi-am luat-o BLP.

Apropo de Bloggers Lan Party, sâmbătă are loc ce-a dea X-a ediție și mă duc cu mare drag și chef de luat bătaie, iar partea interesantă e că trebuie să iau pe cineva cu mine. Așadar, am un foarte scurt concurs în urma căruia o să aleg total subiectiv un câștigător.

Concursul sună cam așa:

Lasă-mi un comentariu cu motivul real pentru care crezi că mă încăpățânez totuși să merg la BLP, chiar dacă știu din start că o să îmi iau omor la toate jocurile. Sincer, nici eu nu știu răspunsul, dar poate mă ajutați voi să înțeleg ce se petrece exact în capul meu. 

Anunț câștigătorul mâine. Pe la prânz. Cred. :)

Vă foarte aștept comentariile mai jos. Altfel, puteți arunca un ochi pe vlog-ul prestat anul trecut de la Bloggers Lan Party #9. :)

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi NetShoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. vrei sa vinzi tricouri? :D

 2. #2 Comentariu nou

  easy, ca sa filmezi #VLOG77

 3. #3 Comentariu nou

  Pentru ca vrei sa te joci, pentru ca iti place sa te joci si pentru ca eventul asta iti da ocazia sa faci asta. :)

 4. Clar , domnule Mariciu , ție îți este frică de acei copii care cred și sunt sigur că și ediția aceasta îți vor da bătăi de cap :))) În special la Street Fighter V . Vreau să câștig și să iau parte la eveniment ca să mă joc alături de voi , să apar in vlogg și cine știe , poate facem o echipă bună și le facem față acelor copii :)))) Succes tuturor.

 5. #5 Comentariu nou

  Mergi la BLPX ca să mă aduci pe mine! Credeam că a fost clar. :))

 6. N-am fost atent , sorry … Mergi la BLPX ca să ai material de vlogg , să te distrezi , să te răzbuni pe acei copii care sunt sigur că și editia aceasta sunt prezenti si nu în ultimul rând , să savurezi un Maxi Dil în același timp uitându-te la noi cum ne facem de râs la Guitar Hero..

 7. Pentru material de vlog..

 8. #8 Comentariu nou

  Mergi la eveniment pt ca o sa fie open bar :))

 9. pentru ca vreau si trebuie sa apar in vlog 49, dooooooh, stii si tu asta. plus ca baieteala si caterinca pe care o faci cu mine, pff, n are adversar.

 10. Mergi pentru ca-mi esti dator de data trecuta cu un exploding cats :))))

 11. Mergi la BLP sa te joci, sa te amuzi si sa ai un material pentru un vlog cu multe shoturi. :)

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: