Închide

Ce vrei să cauți?

De ce pun ziarele poze cu Boldea rânjind?

Nu știu cine e Boldea, ce a făcut și de ce a ajuns în Congo, urmărit de Justiția Română. Sincer, nici nu mă interesează. Mi se pare încă un cancan politico-justițiar care vrea spele niște imagini și niște rufe în timp ce le murdărește pe altele. Muriți în chinuri, bă!

 

Totuși, dând cu scroll-ul pe paginile de internet ale ziarelor de pe la noi, nu am putut să nu observ faptul că toate pozele articolelor cu și despre Boldea sunt cu el rânjind. Un fel de Mona Lisa modernă, dacă îmi permite tovarășul Leonardo da Vinci.

 

 

 

Ce vor autorii articolelor, de fapt? Să ne dea o senzație de repulsie față de “ăla rău care zâmbește mefistofelic”, să ne facă să ne zicem în gând: “Ia uite câte a făcut nemernicul și ne mai și rânjește ștrengărește în poză!”, să ne devină atât de enervantă moaca lui încât să îl ardem pe rug în Piața Constituției de cum punem mâna pe el?

 

Totuși, nu pot să nu mă întreb când și-a tras Boldea ședința asta foto? Înainte să facă boacăna pentru care este fugărit prin Africa sau după?

 


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. Crezi ca sunt atenti la ce poze baga? ei scriu la norma…

 2. #2 Comentariu nou

  “Sincer, nici nu mă interesează.” – Nu ma leg de Boldea. Ma leg de afirmatia asta. Si vreau sa nasc o intreaga dezbatere eventual pe o pagina dedicata Mariane. Toata lumea vrea schimbare, toata crede ca noi tinerii 90′ vom aduce aceasta schimbare. Dar totusi citesc foarte des afirmatia asta: “nu ma intereseaza”.

  Atunci daca nu va intereseaza nu mai cereti schimbare.

  Da, e un atac (nobil zic eu) cu scopul de schimbare de mentalitate, nu numai a ta, ci a tuturor.

  Deci primesc pagina pe blogul au ba? :D

  • #3 Comentariu nou

   Bre, eu mă refeream strict la cazul ăsta. De ce m-ar interesa un lucru asupra căruia nu am nicio putere de decizie.. Chestiile astea sunt strict jocurile lor politice.
   Normal că îți ofer o pagină! :)

Adaugă comentariu