Un tip din Finlanda are o presă hidraulică și bagă la presat tot felul de chestii. De la o bilă de bowling, la o salată de fructe. De la un puc de hochei, la un coș cu ouă vopsite. Produsul video nu este extraordinar, este editat rudimentar, intro-ul este slăbuț, iar engleza tipului este absolut delicioasă și vine la pachet cu un râs diabolico-fabulos.

Internetul a luat-o razna și aproape zilnic îmi apare în feed câte un clip dintr-ale lui, el având în total doar 19 clipuri, iar primul dintre ele a fost postat în urmă cu 6 luni. În ultima perioadă s-a activat puternic, probabil după ce i s-au viralizat primele clipuri și bagă la presat obiecte din ce în ce mai amuzante.

Momentan Hydraulic Press Channel are 538k de abonați, dar clipurile lui sar de multe ori de câteva milioane de vizualizări. Cel mai cel are chiar 9,5 milioane de vizualizări.

Eu să las aici clipul meu preferat de la finlandez, dar vă invit să aruncați un ochi pe toate clipurile lui. Clipul preferat este evident cel în care reușește imposibilul, “presând” cu succes un 3310:

Oarecum ontopic, să știți că am făcut și eu ceva ușor asemănător chiar în luna octombrie a anului trecut, când s-a lansat flăcăul de mai sus. Fără să știu de dânsul. :)

Am primit și eu o cutie d-aia cu care au tot făcut clipuri camarazii bloggeri săptămâna trecută și am deschis-o cu un instrument despre care se zicea că ar fi mort. Am deschis-o cu… presa.
#MariciuShtow #NiveaMen

Posted by Mariciu.ro on Monday, 12 October 2015

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Nici Nokia nu ma e ce a fost :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.