Închide

Ce vrei să cauți?

Ce se întâmplă când copilu’ îţi fură maşina…

Se întâmplă “doar” vreo 24 de accidente.

Asta s-a întâmplat ieri seară la mine în faţa blocului. Un puşti de 17 ani a furat cheile maşinii tăticului, care accidental era şi un MARE SUV şi a zis să dea o tură de bloc. Cine ştie ce dracu’ avea în cap, în afară de alcool şi un drog etno-botanic, când a băgat el cheile în contact şi a pornit “maşinuţa”.

Din câte mi-au povestit băieţii din faţa blocului, guşterul de 17 ani s-a urcat în maşină pe la 3 dimineaţa şi în ciuda faptului că “agăţa” maşinile parcate în drumul lui fără o destinaţie anume, nici măcar nu se oprea, trecea ca prin brânză. Chiar înainte să ajungă la 25 de maşini lovite (când câştiga un bonus imaginar la fel ca şi talentul lui de şofer) l-a scos un vecin din maşină şi ia luat cheile din contact.

Faza dură e că una din maşinile tunate este a fratelui meu, mai exact partea şoferului este “vopsită” cu albastru’ de SUV de la bara din spate pâna în faţă aproape de far. Mulţi vecini au avut o duminică de coşmar astăzi, dar cea mai şi cea mai a avut-o tatăl copilului care a promis multe în stânga şi în dreapta doar ca să nu o păţească plodul său. Sunt curios dacă puşlamaua a tras vreo învăţătură din boacăna provocată.

Eu dacă aş fi în locul părintelui posesor de SUV şi de copil prost îmi scoteam la vănzare pe eBay una din proprietăţi ca să scot banii pentru repararea maşinilor, şi nu SUV-ul.

(Faci bani frumoşi cu un copil de 17 ani pe piaţa donatorilor de organe)

Tu ce ai face?

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Cu siguranţă că puştiul nu şi-a învăţat lecţia, nici nu cred că a primit din partea părinţilor ceea ce merita…sunt copii învăţaţi prost, needucaţi, o să facă aceleaşi greşeli ori de câte ori o să aibă ocazia.
  Ce aş face eu? Păi nimic…şi asta deoarece copilul meu nu ar face aşa ceva niciodată…o să am eu grijă de asta :D

 2. #4 Comentariu nou

  Super … eu de ce nu aveam SUV la 17 ani!? Ce viata cruda …

 3. Eu l-as fi impuscat pe idiotul de fi-miu si as face altul. Poate pe urmatorul l-as fi educat mai bine!

 4. Maaaama, care SUV?! eu m’ash multumi si cu un Matiz, e un inceput, la naiba! Cam orice e mai bun decat autobuzul :lol:

  • :)) Dar şi un autobuz e mai bun decât un autobuz în grevă! :)) Azi au circulat normal în Bucureşti.. sunt curios când mai trântesc o grevă..

 5. O sa imi educ copilul cum trebuie ,pentru a nu fi pus intr-o situatie ca asta.

Adaugă comentariu