Închide

Ce vrei să cauți?

Și cu chipul pe coperta Vogue, și cu sufletul în rai

Pe scurt: Emma Appleton, un fotomodel cunoscut în branșa ei, a primit un mesaj de la Terry Richardson, un fotograf celebru (care a regizat clipul Wrecking Ball), în care acesta îi garantează un pictorial în Vogue, contra unei partide regulamentare de sex. Duduia a făcut un screenshot și a postat minunăția pe Twitter. Evident, fotograful a declarat că el nu a dat niciun mesaj, toată industria se face că plouă, iar gagica și-a dat seama că a luat-o tweet-ul pe dinainte și și-a șters contul de Twitter, declarând că a făcut ciocul mare pentru că nu vrea ca bietele modele tinere și vulnerabile din industrie să fie exploatate, pe principiul “nu e despre mine, e despre copilași”.

Pe la fel de scurt: Sunt teribil de simpatice duduile astea fotomodele, care cred că bărbații plini de bani care interacționează cu ele vor să le afle poveștile copilăriei și filozofiile imaturității, când este evident că sunt privite ca niște decoruri costisitoare pentru lenjeria de pat, că orice fotograf heterosexual care le trage prin obiectiv le-ar trage și prin altceva pe stil Țepeș Vodă. Astfel de tranzacții “sex contra pictoriale sau prezentare pentru nu știu ce brand cunoscut de țoale” se fac cu automatismul cu care băiatul de la Dristor Kebap mă întreabă “Aici sau la pachet?”.

Fetele astea care se visează și pe coperta Vogue, și cu sufletul în rai mi se par la fel de ipocrite ca rapperii care se plâng că țara arde, dar se trag de sticla de șampanie prin clipuri cu cei care pun constant lemne în focul cu pricina.

terry richardson messageSursă informație: Zoso.ro

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Oh, fain #burn pentru Ce.A.Be.Re.O.En!

  2. #2 Comentariu nou

    Asa-s toate femeile Mariciule. Toate se rup in fund, dar vor sa fie considerate sfinte.

  3. Si cand le vezi cat de sus isi tin nasul :)))) Este o vorba si cu pu_a in c_ur si cu sufletul in rai nu se poate :)))))

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: