Nu sunt sigur 100% că toate informațiile din următorul clip sunt reale sau exacte, dar îi urmăresc de ceva timp pe oamenii ăștia de la “In a Nutshell – Kurzgesagt” și nu au dat-o în bălării până acum, deci merg pe mâna lor. De fapt, asta ar fi singura soluție pentru o informare cât de cât corectă în perioada asta în care dezinformarea plutește în News Feed, să ai câteva surse de încredere și să verifici informațiile între sursele respective.

Revenind la clipul de față, am extras din el câteva informații care combat puțin nebunia cu islamizarea Europei:

• Dacă prin absurd Uniunea Europeană îi acceptă pe toți cei patru milioane de refugiați sirieni, procentul musulmanilor în UE va crește doar cu un procent, de la 4% la 5%.

• Rata natalității musulmanilor se adaptează standardelor de trai, în special când nivelul de educație crește. Bonus 1: Mulți dintre refugiații sirieni sunt educați. Bonus 2: Sirienii nu stăteau bine la capitolul natalitate nici înaintea războiului.

• Studiile arată că refugiații care devin imigranți aleg mult mai repede să respecte legea și să se integreze în societate decât să treacă în partea ilegalităților.

• De ce au sirieni smartphones? 1. Oamenii ăștia aveau o viață normală înainte de război. Când au plecat au vândut tot și au păstrat strictul necesar, iar un smartphone este necesar când umbli de nebun prin câmp și ai nevoie de GPS, ai nevoie de Facebook și de grupurile pe care se postează tot felul de ponturi de tipul “în localitatea x se fac filtre” etc.

Mie unul mi se par destul de logice și de reale explicațiile din clip. Uitați-vă și voi la el și spuneți-mi ce credeți.

https://www.youtube.com/watch?v=RvOnXh3NN9w

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Crezi că poţi trage vreo concluzie după vizionarea unui filmuleţ? Propaganda are întotdeauna oameni talentaţi şi pricepuţi în a prezenta faptele. Depinde doar de ce mesaj vrei să transmiţi. Am văzut nişte filmuleţe mai vechi de-ale nemţilor, cu evreii din ghetouri. Mamă ce mişto se simţeau ei acolo şi ce fericire li se citea pe chipuri! Iar neamţul obişnuit chiar îi şi invidia pentru laptele şi mierea ce curgea în valuri.
    Şi ca să-ţi dau un exemplu, filmuleţul pomeneşte doar de “sirieni” în timp ce alte surse încep să scoată la iveală că situaţia e alta.
    “Doar unul din cinci solicitanti de azil sositi in Uniunea Europeana in decurs de trei luni este din Siria, potrivit datelor Eurostat, care contrazic afirmatiile conform carora majoritatea refugiatilor au fugit din calea conflictului sirian, relateaza Daily Mail, citat de Mediafax.”
    Deci…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.